«Γιατί ρε παιδιά δεν κάνει να...» - Η ενόχληση της Ελένης Μενεγάκη με τα σχόλια περί πολιτικής ορθότητας

«Δηλαδή δεν επιτρέπεται να...;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γιατί ρε παιδιά δεν κάνει να...» - Η ενόχληση της Ελένης Μενεγάκη με τα σχόλια περί πολιτικής ορθότητας

Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Ελένη'' έχει αναφέρει πολλές φορές, πως έχει πάρει μερικά κιλά, τα οποία θα ήθελε να χάσει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Την Τρίτη (28/11) το θέμα πήγε πάλι στο κομμάτι της δίαιτας, που ακολουθεί, αλλά και στο γεγονός, αν έχει ορατά αποτελέσματα. Τότε ήταν λοιπόν, που άνοιξε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της περί πολιτικής ορθότητας.

Δείτε επίσης: Περιλαμβάνουν ζαρζαβατικά, τόνο και σκέτο κοτόπουλο - Τα πιάτα της Ελένης Μενεγάκη για αποτελεσματικό ξεφούσκωμα και απώλεια βάρους

Από τη μεριά της λοιπόν, η Ελένη Μενάκη τόνισε, πως δεν το βρίσκει πολιτικά μη ορθό να της τονίσει κανείς, πως ''ξεπρίστηκε'' καθώς κάνει προσπάθεια να χάσει κιλά, την οποία έχει επικοινωνήσει η ίδια από μόνη της.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την πολιτική ορθότητα

«Σας λέω μία εβδομάδα τώρα, ότι προσπαθώ να μαζευτώ λίγο. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου πείτε, που θα χαρώ να μου το πείτε, ότι ρε Ελένη πράγματι ξεπρήστηκες λίγο, δηλαδή δεν κάνει να μου το πείτε αυτό; Θα χαρώ να μου το πείτε όμως, γιατί σας λέω κάθε μέρα ότι είμαι κάθε μέρα πάνω από την κουζίνα, που μαγειρεύει ο άλλος και μπράβο μου που κρατιέμαι και δεν τρώω, αφού θέλω να μαζευτώ. Γιατί ρε παιδιά δεν κάνει να μου το πείτε; Κανείς δεν θα μου λέει καλή κουβέντα δηλαδή; Τίποτα, τζάμπα ταλαιπωρία να γουργουρίζει η κοιλιά μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Τα τέσσερα γεύματα αποτοξίνωσης της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ύψος 1,70 και στα 53 της παραμένει σταθερή στα κιλά της, με την ζυγαριά της να μην ξεπερνά τα 60. Πώς το καταφέρνει παρόλο που είναι λάτρης του καλού φαγητού και ιδιαίτερα της παγωμένης μπύρας το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα τσιμπολογάει καθημερινά από τα φαγητά που φτιάχνουν όλη τη χειμερινή σεζόν οι μάγειρες της εκπομπής της στο MEGA;

Όταν θέλει να ξεκινήσει την αποτοξίνωσή της, κόβει τα μακαρόνια και τους υδατάνθρακες γενικότερα, οι οποίοι μπλοκάρουν τον καλό μεταβολισμό της και ξεκινά δίαιτα για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, η οποία περιλαμβάνει τα τρία κύρια γεύματά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Παρόλο που δεν γυμνάζεται, πέρα από το γεγονός πως κολυμπάει κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο κατά τη διάρκεια των διακοπών της (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο της), σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως τις περισσότερες μαγειρεύει η ίδια, επομένως οι "σκουπιδοτροφές" ή αλλιώς το junk food λείπει από την καθημερινότητά της.

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα

Δείτε επίσης: Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή