«Για εμένα ήταν σοκαριστικό...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για τα παιδιά της και τη σχέση με την μητέρα της

«Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Για εμένα ήταν σοκαριστικό...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για τα παιδιά της και τη σχέση με την μητέρα της

Για τα παιδιά της αλλά και για τη σχέση της με την μητέρα της μίλησε, το πρωί της Τρίτης 28/11, η Νόνη Δούνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για τα παιδιά της και τη σχέση με την μητέρα της

«Όταν τα παιδιά σου μεγαλώνουν, βλέπεις ότι μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτά. Το ότι ο γιος μας φέτος έκλεισε τα 18, για εμένα ήταν σοκαριστικό, η αποφοίτηση ήταν σοκαριστική και ήμουν πολύ συγκινημένη. Παρότι πήγε και στρατό και ορκίστηκε δεν ήταν ίδια η συγκίνησή μου γιατί είχε περάσει η αποφοίτηση που μου φάνηκε τρελό. Σκεφτόμουν ότι το παιδάκι αυτό έχει τελειώσει το σχολείο και είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του» ανέφερε αρχικά.

«Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας, είμαστε πάντα οι γονείς τους. Είναι καλό να έχουμε καλή σχέση επικοινωνίας και να λέμε πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν θα είναι οι φίλοι μας τα παιδιά μας, είμαστε οι γονείς τους.»

Δείτε επίσης: «Ο χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Νόνης Δούνια για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Είμαστε εκεί για να τους διδάξουμε, να τους πούμε πράγματα τα οποία θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους και πολλές φορές κάποια από αυτά μπορεί να είναι και αρνητικά. Η μητέρα μου ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή της, ήμουν τυχερή σε αυτό» δήλωσε η Νόνη Δούνια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όσα είπε για την εκπομπή Super Κατερίνα

Με αφορμή το βίντεο που πρόβαλλαν με τον τσακωμό που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο Super Κατερίνα, η Νόνη Δούνια προχώρησε σε μια εξομολόγηση την Κυριακή 29/10, στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα.

«Μετά τις εκλογές ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή. Δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί, να πω την αλήθεια. Ένιωσα ότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα στο πλατό που είχε μια ένταση, μια τοξικότητα, μεταξύ τους είχαν γενικότερα μια ένταση. Έτσι όπως το έζησα εγώ παιδιά σαν καλεσμένη, θεώρησα ότι δεν είναι επιτηδευμένο. Εγώ ξέρω πως πέρασα εγώ εκείνη την ημέρα σαν καλεσμένη, ήταν ένα πλατό με εντάσεις μεταξύ τους. Το αν το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι δουλεύει και τους πάει δεν το ξέρω ή αν είναι γνήσιο και αυθεντικό. Ένιωσα ότι ήταν αυθεντικό αυτό το πολεμικό κλίμα και όχι ότι ήταν επιτηδευμένο», αποκάλυψε η Νόνη Δούνια!