«Δεν θα έμπαινε στη λογική "τα έχω χαμένα"! Το έκανε για να...» - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη νοσηλεία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

«Ο γιος μου έμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί του, από κάτω, και μου έλεγε συνέχεια γ' αυτόν…  τι κάνει, αν τσακώνεται, αν πάει και κοιμάται στο αμάξι του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα έμπαινε στη λογική

Το όνομα του Σταμάτη Γαρδέλη αναφέρεται καθημερινά στα πάνελ τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της νοσηλείας του στο Δαφνί. Την Τρίτη 28/11, μάλιστα, αναφέρθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, πως ο ίδιος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια για την όλη κατάσταση, εξηγώντας πως, κατά την άποψή του πάντα, ο ηθοποιός δεν χτύπησε την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής εξαιτίας των καταστροφικών του σκέψεων, αλλά για "να τα βάλει με το σύστημα".

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη νοσηλεία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης, τον ξέρω γιατί ο γιος μου έμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί του, από κάτω, και μου έλεγε συνέχεια γ' αυτόν… τι κάνει, αν τσακώνεται, αν πάει και κοιμάται στο αμάξι του, όλα αυτά. Ήξερα όλη την ιστορία του. Μετά ο Σταμάτης βγήκε στα πράγματα και τον παρακολούθησα και στη Φάρμα που πήγε, αλλά και αναλυτικά, προσεκτικά σε συνεντεύξεις. Τον κατάλαβα.

Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος ιδιόρρυθμος, όχι τρελός, αλλά ιδιαίτερος. Μου είναι θελκτικός να πιω καφέ μαζί του, να του μιλήσω. Αν είχα τη δυνατότητα να του κάνω μία συνέντευξη, θα το έκανα οπωσδήποτε και θα μιλούσα μαζί του για τα πάντα.

Έχω την εντύπωση ότι ήρθε σε αδιέξοδο, νιώθει αδικία που του παίρνουν το μοναδικό πράγμα που του έχει απομείνει. Όλες αυτές τις συμμετοχές τις κάνει για οικονομικούς λόγους και έκανε ένα απονενοημένο διάβημα, να μπει στο ψυχιατρείο, χειριστικού χαρακτήρα. Πιστεύω ότι δεν θα έμπαινε στη λογική "τα έχω χαμένα". Το έκανε για να πιέσει το σύστημα ότι με έχετε οδηγήσει στην αυτοκτονία. Μακάρι, αλλά μεταξύ μας το πιστεύω κατά 80-90%. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του ήρθε στην επιφάνεια και μπορεί να το αξιοποιήσει με θετικό τρόπο, γιατί όλοι τον βλέπουμε με συμπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Διαφημίσεις, διαφημίσεις!» - ''Χαμός'' στο Super Κατερίνα με τον φερόμενο ως δικηγόρο του Σταμάτη Γαρδέλη