«Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα...» - Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για την γνωριμία της με τον Κώστα Τσουρό

«Δεν θέλω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα...» - Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για την γνωριμία της με τον Κώστα Τσουρό

Για τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και την επιστροφή της στην τηλεόραση, μίλησε η Νόνη Δούνια, στη συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 28/11 στην Ελένη Μενεγάκη, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τη σχέση της με την μητέρα της. «Όταν τα παιδιά σου μεγαλώνουν, βλέπεις ότι μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτά. Το ότι ο γιος μας φέτος έκλεισε τα 18, για εμένα ήταν σοκαριστικό, η αποφοίτηση ήταν σοκαριστική και ήμουν πολύ συγκινημένη. Παρότι πήγε και στρατό και ορκίστηκε δεν ήταν ίδια η συγκίνησή μου γιατί είχε περάσει η αποφοίτηση που μου φάνηκε τρελό. Σκεφτόμουν ότι το παιδάκι αυτό έχει τελειώσει το σχολείο και είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του» (δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της).

Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για την γνωριμία της με τον Κώστα Τσουρό

«Από τη στιγμή που δεν επανεκλέχτηκα, έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά -και θέλω να εργάζομαι και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού» ανέφερε αρχικά.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να είμαι χαρούμενη όταν πηγαίνω στη δουλειά μου, θέλω να γυρίζω πίσω χαρούμενη. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν θέλω να κάνω κάτι, το οποίο δεν με ευχαριστεί. Είμαι εκεί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ το βίντεο: