« Είναι και λίγο άκομψο όταν είναι η άλλη κοπέλα στη θέση εκεί...» - Το ξεκαθάρισμα της Ραμόνας Βλαντή για το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Ο Λάκης Γαβαλάς λείπει από το My Style Rocks.»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
« Είναι και λίγο άκομψο όταν είναι η άλλη κοπέλα στη θέση εκεί...» - Το ξεκαθάρισμα της Ραμόνας Βλαντή για το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 28/11 η Ραμόνα Βλαντή. H fashion expert, μίλησε μεταξύ άλλων για το My Style Rocks, και το αν θα την δούμε τελικά στον επόμενο κύκλο, ενώ ξεκαθάρισε το "θολό" τοπίο σχετικά με την Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το τηλεοπτικό της μέλλον).

Το ξεκαθάρισμα της Ραμόνας Βλαντή για το My Style Rocks και τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Χάρηκα και ευχαριστήθηκα πολύ το guest στο My Style Rocks, πέρασα καλά με την παραγωγή γιατί τους ξέρω χρόνια και αυτό είναι. Εσείς θα λέγατε κάνει αν δεν είχατε συμφωνήσει. Είναι και λίγο άκομψο όταν είναι η άλλη κοπέλα στη θέση εκεί, να κάθομαι και να κάνω δηλώσεις είναι άκομψο» ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό με τη Σοφία Χατζηπαντελή, το έχω πει για όλες τις κυρίες που έχουν περάσει από εκεί. Γιατί όλες έχουν στεναχωρεθεί, μερικές δεν μου μιλάνε. Αυτός ο ρόλος ανήκει σε έναν στυλίστα, σε έναν άνθρωπο της μόδας. Εγώ μιλάω για αυτά τα πρότζεκτ.»

«Φωτογράφος ταιριάζει πιο πολύ στο GNTM, όμως δεν είναι δική του δουλειά να κρίνει αν ο ταφτάς ταιριάζει με το μετάξι. Ο Λάκης Γαβαλάς λείπει από το My Style Rocks. Αν ένας άνθρωπος μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στη μόδα είναι ο Λάκης και ο Μπράτης. Τον θεωρώ πολύ τηλεοπτικό» πεόσθεσε.

«Ο Καράβας μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να τον δω στην τηλεόραση αλλά θεωρώ ότι του ταιριάζει πολύ περισσότερο το GNTM. Τα μοντέλα δεν σημαίνει ότι ξέρουν από μόδα. Η Βίκυ Καγιά είναι μια πάρα πολύ καλοντυμένη γυναίκα, από τις πιο καλοντυμένες στην τηλεόραση, όμως δεν είναι expert, δεν είναι στυλίστρια. Είναι ένα πολύ καλό μοντέλο, η οποία έχει γίνει παρουσιάστρια και τη σεβόμαστε και μου αρέσει πάρα πολύ, όμως δεν είναι expert, αυτό έχω πει» τόνισε.

«Όσο και να προσπαθούν να αντιγράψουν κάποια πράγματα που κάνω εγώ, δεν μπορούν, γιατί εγώ έχω πολλά χρόνια στην πλάτη μου, δεν υπήρξα κάπου αλλού και ξαφνικά αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τα ρούχα, υπάρχει μια βάση από πίσω, είμαι 24 χρόνια στη μόδα» είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε εδώ το βίντεο: