«Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα της Σοφία Χατζηπαντελή για το My Style Rocks

«Είμαι μόνη μου εδώ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα της Σοφία Χατζηπαντελή για το My Style Rocks

Την απάντηση της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο Μy Style Rocks, έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, το πρωί της Δευτέρας 27/11, στην εκπομπή Το Πρωινό. Το γνωστό μοντέλο θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της καθώς δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν αν αποχωρεί από το σόου μόδας καθώς το κανάλι δεν επιθυμεί την παραμονή της λόγω της άσχημης συμπεριφοράς της.

Το ξεκαθάρισμα της Σοφία Χατζηπαντελή για το My Style Rocks

«Αγαπώ τα κορίτσια πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε» είπε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το ότι πετάει διάφορα προϊόντα.

«Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά όταν τελειώνω γυρνάω πίσω στο ξενοδοχείο. Είμαι μόνη μου εδώ, δεν έχω την οικογένεια μου. Είμαι τυχερή που έχω οικογένεια την Κατερίνα, τον Στέλιο, τα κορίτσια αλλά κουράστηκαν λίγο» ανέφερε η Σοφία Χατζηπνατελή.

Ωστόσο το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του καναλιού, οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει μία τέτοια συζήτηση καθώς δεν έχει ανανεωθεί κάποιο συμβόλαιο από τους τρεις κριτές (δείτε εδώ περισσότερα).

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ

Πώς είναι το μοντέλο χωρίς το μονόφρυδό της

Την Τετάρτη (11/10) η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από τον οποίο η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ''εμμέσως'', πως θα παρουσιάζει τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023.

Μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου στο instagram post πόζαρε δίπλα της η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία από ότι φαίνεται θα έχει κάποιο ρόλο και εκείνη με τη σειρά της στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά βραβείων.

Αυτό ωστόσο, που παρατηρήσαμε στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι το γεγονός, πως η Χατζηπαντελή πόζαρε χωρίς make up, αλλά το γεγονός, πως δεν είχε αυτό το έντονο μονόφρυδο, που τη χαρακτηρίζει.

«Λίγο πριν τα #mfawards ????????», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.