5 χρόνια από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: «Τι είναι όλο αυτό που περνάω Θεέ και μάνα Παναγία;» - Ανατριχιάζει η μητέρα της, Κούλα

Η φωτογραφία από τον τάφο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

Σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που η Ελένη Τοπαλούδη άφησε την τελευταία της πνοή. Η νεαρή, το 2018, βιάστηκε από δύο άνδρες, οι οποίοι έπειτα την πέταξαν στα βράχια για να την σκοτώσουν, μέχρι που λιμενικό κλιμάκιο της Ρόδου εντόπισε το άψυχο σώμα της.

Οι γονείς της έδωσαν τεράστια μάχη για να μπορέσουν να κερδίσουν στο δικαστήριο και να δικαιώσουν τη μνήμη του παιδιού της και τα κατάφεραν. Τα δύο αγόρια καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά. Παρόλα αυτά, ο πόνος δεν έχει περάσει.

Δείτε επίσης: «Ελένη μου, 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε, Τι να κάνω; Πώς να το κάνω» - Κίνηση ανθρωπιάς από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία της

Η μητέρα της νεαρής, Κούλα Αρμουτίδου, με αφορμή την ημέρα αυτή προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεσπώντας για την απώλειά της και το κενό που αισθάνεται καθημερινά χωρίς εκείνη.

«Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό.

Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια από την άγρια δολοφονία σου.

Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά.

Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου' δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου;

Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο.

Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου.

Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Η απώλεια σου μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά.

Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι.

Μου τα αρπάξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.

Τι είναι όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023 ,συμπληρώνονται 5 χρόνια ,από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια...

Posted by Koula Armoutidou on Tuesday, November 28, 2023

Η αποζημίωση που ζητούν οι δύο γονείς

Αξίζει να σημειωθεί πως, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως ο ίδιος και η σύζυγος του κατέθεσαν αγωγή κατά των δολοφόνων, με την οποία ζητούν αποζημίωση 980.000 ευρώ.

«Αν πάρουμε χρήματα, σίγουρα θα διαθέσουμε και κάποια για ορισμένες δράσεις. Το παιδί μας να ζούσε και όλα τα υπόλοιπα χαλάλι σε όλους, τους δολοφόνους, τους γονείς τους», είπε αρχικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε εξηγώντας για τα τεράστια χρηματικά ποσά που έχει δαπανήσει μαζί με την σύζυγό του για τις δίκες, όλα αυτά τα χρόνια: «Πάρα πολλά χρήματα, αν αναλογιστεί κανένας από όταν έγινε αυτό το τραγικό συμβάν, με τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του παιδιού μας εδώ, και από εκεί και πέρα ο δικαστικός Γολγοθάς. Είχαμε και το θέμα των πολλών μετακινήσεων και δυστυχώς τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά από το Διδυμότειχο στην Αθήνα. Και οικονομικό και ψυχοφθόρο ήταν αυτό που περνούσαμε. Κάθε φορά που ερχόμασταν στην Αθήνα ήταν περίπου 1.000 ευρώ».

Μάλιστα, εξήγησε πως και τα πέντε χρόνια τους βοήθησαν οικονομικά πολλοί συγγενείς και φίλοι τους, βάζοντας χρήματα από το δικό τους υστέρημα. Παρόλα αυτά, ξέσπασε, λέγοντας: «Η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται με τίποτα».