«Ελένη μου, 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε, Τι να κάνω; Πώς να το κάνω» - Κίνηση ανθρωπιάς από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Συγκινεί για άλλη μία φορά η Κούλα Αρμουτίδου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Νοέμβριο του 2018 το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε βιασμένο και δολοφονημένο στο νησί της Ρόδου από κλιμάκιο του Λιμενικού του νησιού, με τους δολοφόνους της να εντοπίζονται λίγο αργότερα, καταλήγοντας στη φυλακή, καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει, λοιπόν, από τότε και η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, η οποία δεν έπαψε λεπτό να παλεύει για την δικαίωση της μνήμης της κόρη της (δείτε εδώ την ανάρτησή της), προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, αποκαλύπτοντας την κίνησή της, η οποία στόχο έχει να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Η δωρεά της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλας Αρμουτίδου

«Ελένη μου. 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου. Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί, γιατί, γιατί; Κοριτσάκι μου μικρό ,εδώ και καιρό, στροβιλίζονταν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου. Τι να κάνω; Πώς να το κάνω.

Πουλάκι μου, ξέρεις εσύ, στο σπίτι μας όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, μόνο βιβλία θα δεις. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια δωρεά στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, κάποια από τα βιβλία σου. Όλα γράφουν το όνομα. σου.

Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν. Σήμερα το πρωί τα χάρισα.
Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχη μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου.

Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη. Έπεται συνέχεια. Παιδιά του Διδυμότειχου. Εύχομαι τα βιβλία της Ελένης να σας ταξιδέψουν», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε επίσης: ''Γροθιά στο στομάχι'' - Η σπαρακτική ανάρτηση με την τελευταία φωτογραφία της Toπαλούδη πριν τη δολοφονία της

Ελένη μου 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου. Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο...

Posted by Koula Armoutidou on Friday, July 28, 2023