«Αν δίνεις τίτλους μετά βγαίνει ότι λες ψέματα...» - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση του με την Ανδρομάχη

«Μπορεί να είμαι και να μην είμαι σε σχέση»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αν δίνεις τίτλους μετά βγαίνει ότι λες ψέματα...» - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση του με την Ανδρομάχη

Με αφρομή τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, ο Γιώργος Λιβάνης, το πρωί της Τρίτης 28/11, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Ο τραγουδιστής προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του με την Ανδρομάχη (δείτε εδώ την κοινή του ανάρτηση).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δυο τραγουδιστές έχουν έρθει κοντά λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινοί μήνες ενώ τα συναισθήματα μεταξύ τους άρχισαν να δημιουργούνται μετά την χειμερινή συνεργασία που είχαν. Ωστόσο και οι δυο κρατούν χαμηλό προφίλ (δείτε εδώ).

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση του με την Ανδρομάχη

«Με έχουν μπερδέψει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μοιάζουν λίγο οι χροιές μας, μπορώ να πω Με έχουν "ταγγάρει σε InstaStory. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μου είναι πολύ συμπαθής, γιατί όμως όλοι εκθέτουν τόσο την κοπέλα; Κάνετε όλοι bullying», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης

«Μπορεί να είμαι και να μην είμαι σε σχέση με τον Ανδρομάχη. Αυτό που έχω καταάβει είναι ότι πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να κυλάνε. Αν δίνεις τίτλους μετά βγαίνει ότι λες ψέματα» ανέφερε ο σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια.

«Δεν ισχύει ότι θα είμαι στο YFSF με την Ανδρομάχη, έκανα τον κύκλο μου μετά από αυτό» αποκάλυψε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο

Τι απάντησε η Ανδρομάχη

Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της τραγούδι μίλησε την εκπομπή "Πάμε Δανάη!" και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τίποτα δεν έχω να πω. Δεν είναι του στυλ μου να συζητάω τα προσωπικά μου, οπότε δε θα σου πω κάτι για αυτό».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: