«Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω» - Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ της Τρίτης 29/11 θα προβληθεί νέο επεισόδιο της εκπομπής του MEGA, Night Out, και καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη είναι ο Κώστας Τσουρός. Απόσπασμα από τη συνέντευξή του προβλήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας ωστόσο, στο Mega Καλημέρα, δίνοντας μία γεύση από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του παρουσιαστή.

Ο ίδιος, δηλαδή, δεν διστάζει να μιλήσει για όλους και για όλα, ωστόσο προβαίνει σε μία ανατριχιαστική δήλωση για την ανακοίνωση ενός θανάτου που είχε κάνει στον αέρα παλαιότερα, η οποία τελικά αφορούσε πολύ στενό, συγγενικό του πρόσωπο.

Δείτε επίσης: «Υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν "εάν είναι εκεί ο Κώστας Τσουρός, δεν έρχομαι"» - Εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις για πρώτη φορά

Η σπάνια εξομολόγηση του Κώστα Τσουρού

«Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις. Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο χωρίς να ξέρω ότι αυτή για την οποία μιλούσα ήταν η θεία μου. Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Ο κόσμος μπορεί να λέει "αυτός είναι αναίσθητος;". Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα, γιατί δεν μπορείς συναισθηματικά να είσαι μέρος της κάθε είδησης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την παρουσία του στο Night Out

Το Night Out συνεχίζει να βάζει χρώμα και ρυθμό στα τηλεοπτικά βράδια μας, με έναν ακόμη εκλεκτό καλεσμένο, αυτή την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 00:10, στο MEGA.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα της εκπομπής τον Κώστα Τσουρό και μαζί συζητούν για την τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές σχέσεις πίσω από τις κάμερες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την έως τώρα πορεία του.

Night Out ιωαννίδης καλεσμένος

Ο Κώστας Τσουρός παίρνει θέση στο μπαρ του Night Out και εξηγεί πως δεν ήταν αυτοσκοπός να γίνει κεντρικός παρουσιαστής στην τηλεόραση. «Ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας μου» συμπληρώνει, έπειτα από δυο μήνες στο τιμόνι της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Σημειώνει με νόημα πως έχει «φάει τρικλοποδιές» στο παρελθόν, ακόμη και από ανθρώπους του επαγγελματικού περιβάλλοντός του. Όπως αποκαλύπτει, παλιότερος συνεργάτης του είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στα social media με σκοπό να τον σχολιάζει αρνητικά. Ο παρουσιαστής δηλώνει επίσης πως έχει απογοητευτεί από φίλους που έκανε στην τηλεόραση.

Τσουρός Night Out

Τι απαντά στις ερωτήσεις των συνεργατών της εκπομπής; Ποια φοβία του κατάφερε να ξεπεράσει και ποιος είναι ο Λάζαρος που παρακολουθούμε στο Night Out για πρώτη φορά τηλεοπτικά;

Αποδεχόμενος την πρόκληση του Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει ρόλο τροχονόμου της τηλεόρασης και σχολιάζει με τον ξεχωριστό του τρόπο δηλώσεις που απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο άνδρες κάθονται στο τραπέζι του Night Out για μια εκ βαθέων εξομολόγηση, κατά την οποία ο Κώστας Τσουρός αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως στα πρώτα του βήματα κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία συγγενικού του προσώπου.

"NIGHT OUT", ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Τρίτη 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut