«Υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν "εάν είναι εκεί ο Κώστας Τσουρός, δεν έρχομαι"» - Εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις για πρώτη φορά

Η δημόσια εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν

Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη για τον ηθοποιό, ο οποίος είχε ζητήσει την πρώτη χρονιά του Πάμε Δανάη να λείπει ο ίδιος από τη συνέντευξη (δείτε εδώ), ο Κώστας Τσουρός προχώρησε σε μία εξομολόγηση την Κυριακή 8/10 στην εκπομπή του, Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Εξήγησε, δηλαδή, πως και ο ίδιος έχει βιώσει αντίστοιχες περιπτώσεις και όχι μόνο μία φορά, όμως η βασική διαφορά με τον δημοσιογράφο του MEGA είναι πως το κανάλι που βρισκόταν τότε ως πανελίστας ο Κώστας Τσουρός, δεν το δέχθηκε.

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού

«Αυτό με τις συνεντεύξεις κι εμένα μου έχει συμβεί. Είναι κάτι το οποίο συνέβαινε πάρα πολύ συχνά σε εκπομπές που υπάρχει κάποιος δίπλα στις συνεντεύξεις. Σε εκπομπές, δηλαδή, που ήμουν δίπλα στον καναπέ στις συνεντεύξεις, υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν "εάν είναι εκεί ο Τσουρός, δεν έρχομαι". Εγώ προσωπικό θέμα μαζί τους δεν είχα. Προφανώς είχαν αυτοί, γιατί δεν ήθελαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις μου, που ήξεραν ότι μπορεί να τους στριμώξω.

Το θέμα είναι τι κάνει η εκπομπή, αν στηρίζει τον άνθρωπο τον οποίο έχει. Στις δικές μου περιπτώσεις δεν το δέχθηκε αυτό η εκπομπή. Βρέθηκαν άλλες λύσεις, όπως όταν η παρουσιάστρια βγήκε να κάνει έξω τη συνέντευξη και να μην έρθει ο καλεσμένος στο πλατό. Δεν λέμε ονόματα, γιατί δεν θέλουμε να εκθέσουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι κακό, αλλά συμβαίνει. Εμένα μου έχει συμβεί να έχουμε τηλεφωνική σύνδεση με άνθρωπο στην εκπομπή, ο οποίος είχε την απαίτηση να μη μιλήσει κανείς από το πάνελ παρά μόνο η παρουσιάστρια», είπε.

Δείτε επίσης: «Ήταν συμφωνημένο με τον σταθμό» - Το παρασκήνιο της αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από το Μega Καλημέρα