«Ήταν συμφωνημένο με τον σταθμό» - Το παρασκήνιο της αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από το Μega Καλημέρα

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την νέα του εκπομπή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (6/10) η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να μιλάει τόσο για προσωπικά της ζητήματα, όσο και για τον ευρύτερο χώρο της τηλεόρασης και τις συνεργασίες της.

Φέτος η Μελέτη συνεχίζει να παρουσιάζει το Mega Καλημέρα με νέους συναδέλφους στο πλευρό της και στο πάνελ, που βγαίνει μαζί της μπροστά (δείτε εδώ την αποκάλυψη για διάγνωση, που της έγινε το 2008).

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη ενδιαφέρον είχαν και οι δηλώσεις της για το νέο ξεκίνημα του Κώστα Τσουρού, που έφυγε από το Mega Καλημέρα και πλέον παρουσιάζει την δική του εκπομπή στο ίδιο κανάλι.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

«Για παράδειγμα, είχαμε εμείς τον Κώστα Τσουρό. Ο Κώστας Τσουρός, όταν ήρθε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ήταν σαφές και ξεκάθαρο, ότι έρχεται μέχρι να πάρει δική του εκπομπή. Ήταν συμφωνημένο με τον σταθμό, ότι στην πρώτη ευκαιρία θα πάρει δική του εκπομπή. Εδώ δεν μιλάμε για ατζέντα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού στην πρεμιέρα του

13:40 το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 ο Κώστας Τσουρός βγήκε στον αέρα του MEGA και καλωσόρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στην ολοκαίνουρια εκπομπή του "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

«Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω τρακ, δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλημέρα», είπε αρχικά. Και έπειτα πρόσθεσε: «Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά, ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θέλω σάλτσες. Σιγά σιγά θα σας δείξουμε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς γιατί δεν δουλεύουμε για εμάς, αλλά για εσάς» και προχώρησε καλωσορίζοντας ένα ένα τα μέλη της νέας του ομάδας.

Στο πλατό πέρασε πρώτη Νόνη Δούνια ντυμένη στα κόκκινα, ακολούθησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραλίγο να δακρύσει, καθώς είναι τρομερά συγκινημένη για το ξεκίνημα αυτό, δηλώνοντας: «Αχ, θα βάλω τα κλάματα», και έπειτα παρουσιάστηκε και ο Πάνος Κατσαρίδης. Τελευταία αγκαλιά έδωσε με την Δέσποινα Τσόκου.

Πρεμιέρα έκανε και η Μπέττυ Μαγγίρα νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας (δείτε εδώ την διαφορετική της έναρξη).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής λίγο αργότερα ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην παλιά του συνεργάτιδα, Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει επίσης πρεμιέρα σε λίγο (δείτε εδώ τις δικές της ευχές).

«Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας», δήλωσε.