«Είμαστε τόσο καλά με την γυναίκα μου που...» - Η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη για την Αθηνά Μαξίμου

Το σχόλιο για την ηλικιακή κρίση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαστε τόσο καλά με την γυναίκα μου που...» - Η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη για την Αθηνά Μαξίμου

Στο θέατρο Αθηνά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, τον Αιμίλιο Χειλάκη, το βράδυ της Τρίτης 28/11. Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν την προσωπική του ζωή αλλά και τα επαγγελματικά του.

Στο πλευρό της Αθηνάς Μαξίμου μετράει 18 χρόνια κοινής πορείας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2004 στο θέατρο και παρόλο που η σχέση τους ξεκίνησε σε φιλικό επίπεδο, ο έρωτας δεν άργησε να φουντώσει.

Η πρόταση γάμου έγινε λίγα χρόνια αργότερα και έγινε όπως είχαν αποκαλύψει μέσω μηνύματος στο κινητό, ενώ βρισκόταν για κάποιους μήνες στη Νέα Υόρκη. "Η κουμπάρα συμφωνεί. Μένει να συμφωνήσει και η νύφη", την είχε ρωτήσει.

«Τον πήρα λοιπόν τηλέφωνο και άρχισα να τον ρωτάω: “Αιμίλιε, μήπως δεν περνάς καλά εκεί, μήπως έχεις κατάθλιψη, μήπως να το ξανασκεφτείς, μήπως νιώθεις μόνος;”. Κανονικό σαμποτάζ στον εαυτό μου δηλαδή», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων η Αθηνά Μαξίμου.

Δείτε επίσης: «Όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές που παίζει, σαν να είμαι...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Αθηνάς Μαξίμου για τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη για την Αθηνά Μαξίμου

Στις δηλώσεις του λοιπόν, ο Αιμίλιος Χειλάκης απάντησε πως είναι πολύ καλά με την σύζυγό του, ωστόσο έχουν περάσει κατά καιρούς και κρίσεις.

«Είμαστε τόσο καλά με την γυναίκα μου που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε. όλοι μας έχουμε σκεφτεί να δώσουμε τέλος σε μια σχέση», ανέφερε αρχικά.

Σε σχέση με το ηλικιακό κομμάτι και αν περνάει κρίση: «Είμαι 53 ετών ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει; Των 20, των 30, των 40, των 50. Ο χρόνος δεν φέρεται σωστά σε κανέναν. Δεν θα άλλαξα κάτι στην εμφάνιση μου».