«Εσείς τι λέτε; Δεν έχετε σχέση μάλλον ή έχετε;» - Η επική απάντηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σε ερώτηση για το γάμο του

«Στο τέλος της ημέρας μελετάω για να χαλαρώσω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εσείς τι λέτε; Δεν έχετε σχέση μάλλον ή έχετε;» - Η επική απάντηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σε ερώτηση για το γάμο του

Εκτός του Αιμίλιου Χειλάκη (δείτε τις δηλώσεις του), η κάμερα του Happy Day συνάντησε στο θέατρο Αθηνά και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με την σύζυγό του. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, τους έκαναν ερωτήσεις για τα μυστικά του γάμου τους, που τους κρατάνε δεμένους.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της γυναίκας του

«Στο τέλος της ημέρας μελετάω για να χαλαρώσω. Πραγματικά, οι ώρες μας είναι ελάχιστες που ξεκουραζόμαστε, για την επόμενη μέρα που θα ξαναξεκινήσουμε», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Εσείς τι λέτε; Δεν έχετε σχέση μάλλον ή έχετε;», απάντησε σε ερώτηση για το αν υπάρχουν μυστικά για μια μακροχρόνια σχέση.

Σχετικά με την κριτική που του γίνεται είπε: «Μπορεί να με επηρεάσει μια ενυπόγραφη αρνητική κριτική, αλλά όχι μια ανυπόγραφη χωρίς επιχειρήματα».

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για πρώτη φορά από τον Βλαδίμηρο Κυριακή: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε θέση βέτο στον ALPHA για...»

Ο λόγος που δεν απέκτησαν παιδί

Το ζευγάρι είχε βρεθεί καλεσμένο στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης 23/11 είχε μια όμορφη συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για την γνωριμία τους, για τη σχέση τους που επαναπροσδιόρισαν στην καραντίνα αλλά και για το λόγο που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί.

Όπως αποκάλυψαν η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν εκείνος ήταν στο Εθνικό Θέατρο και εκείνη στο Κρατικό. Ο έρωτας τους άναψε από την πρώτη κιόλας ματιά και όπως εξομολογήθηκαν ήταν κάτι "μαγικό".

«Μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. "Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;" της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια» είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε. Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας» αποκάλυψε η Έφη Μουρίκη έπειτα από σχετική ερώτηση που της έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου.