«"Θα δουλεύω εγώ για να κάνει όνομα ο Παπανώτας;"» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για άνθρωπο της που δεχόταν απειλές

Με αφορμή την αποκάλυψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out, σχολίασαν στο Happy Day σήμερα Τετάρτη 29/11. Ο παρουσιαστής του MEGA μίλησε για τους λόγους που δεν θα συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ περιέγραψε την στιγμή που ανακοίνωσε τη δολοφονία της θείας του.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν στα social media, και στο γεγονός πως ανακάλυψη έπειτα από έρευνα πως ήταν πρόσωπα μέσα από τη δουλειά του.

«Πριν από πολλά χρόνια έβλεπα συγκεκριμένους λογαριασμούς, οι οποίοι εκθείαζαν κάποιους από την εκπομπή στην οποία βρισκόμουν, κατηγορώντας μονίμως ή έχοντας απαξιωτικά σχόλια για κάποιους άλλους. Επειδή το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στο ίδιο γραφείο με μένα και το λέω πρώτη φορά αυτό, δεν το έχω ξαναπεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Happy Day και η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού

«Αυτό που περιγράφει είναι τραγικό. Το να σε πολεμάει κάποιος εκ των έσω από την ίδια σου την ομάδα και ταυτόχρονα να ανεβάζει έναν άλλον άνθρωπο, δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα αυτός που το έκανε. Μια ομάδα είναι ενωμένη», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φέρνοντας έτσι την αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα, πως: «Εγώ έκανα εκπομπή έπαιρνα παιδιά στην εκπομπή και πήγαιναν και έλεγαν στον καναλάρχη "Θα δουλεύω εγώ για να κάνει όνομα ο Παπανώτας;"».

Τότε η παρουσιάστρια του ALPHA, αποκάλυψε για πρώτη φορά χωρίς να φέρνει στην επιφάνεια ονόματα: «Θέλω να μου πει πώς το βρήκε, γιατί ξέρω ότι υπάρχει ειδική διαδικασία. Ξέρω από περίπτωση δικού μας ανθρώπου, που τον ξέρετε δεν θα τον κατονομάσω, που υπήρχε ένας λογαριασμός που στοχευμένα έγραφε πολύ αρνητικά εναντίον του και με απειλές κλπ...».