«Ζητήσαμε να μας σκηνοθετήσει και...» - H γνωρμία της Ταμίλα Κουλίεβα και του Γρηγόρη Καραντινάκη και η σχέση τους σήμερα

«Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε μια σχέση με τα πάνω και τα κάτω της»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ζητήσαμε να μας σκηνοθετήσει και...» - H γνωρμία της Ταμίλα Κουλίεβα και του Γρηγόρη Καραντινάκη και η σχέση τους σήμερα

Για τη γνωριμία τους αλλά και για το παιδί τους, τον Στέφανο, μίλησαν η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης στην εκπομπή The 2Night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 28/11. Το ζευγάρι υπήρξε πολλά χρόνια μαζί όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο οι σχέσεις τους είναι αριστες αφού παραμένουν καλοί συνεργάτες.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός, είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτολγου για για τα συναισθήματα της όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Με το πόλεμο τώρα στην Ουκρανία έχω περάσει από πάρα πολλά συναισθήματα και στην αρχή ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση της).

Η σχέση της Ταμίλας Κουλίεβα και του Γρηγόρη Καραντινάκη σήμερα

«Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί. Οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα πάντα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου. Και εγώ ίσως ο καλύτερος μπαμπάς δεν ξέρω.»

«Αλλά το προσπάθησα. Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε μια σχέση με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως όλες οι σχέσεις. Όμως πάντα στον πυρίνα υπάρχει μια αγάπη και ο Στέφανος» ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Από πλευρά της η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη όταν ήταν στη σχολή υποκριτικής με αφορμή τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη, που θα ανέβαζε με μια συμφοιτήτρια της. «Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά» είπε.

Σχετικά με τον γιο της ανέφερε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».