Οι Πανθέοι (29/11): Στα γενέθλια του Ανδρέα παρευρίσκονται όλοι και ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (29/11): Στα γενέθλια του Ανδρέα παρευρίσκονται όλοι και ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Open, Οι Πανθέοι. Απόψε το επεσόδιο αναμένεται άκρως ανατρεπιτκό καθώς η Μάρμω δυσκολεύεται να διαχειριστεί την παρουσία του Κίτσου και ο Ανδρέας παραμένει απόμακρος.

Οι σημερινές (29/11) εξελίξεις για τη σειρά Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 45

Στα γενέθλια του Ανδρέα παρευρίσκονται όλοι οι Πανθέοι και ο καθένας κρύβει τα δικά του μυστικά. Η Μάρμω δυσκολεύεται να διαχειριστεί την παρουσία του Κίτσου και ο Ανδρέας παραμένει απόμακρος, ενώ έχει στο γραφείο του τα γράμματα της Καλής που κρύβουν τη μεγάλη αλήθεια.

Δείτε επίσης: «Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό;» - Η σκληρή κριτική του Γιώργου Χριστοδούλου στην Κάτια Δανδουλάκη για τον ρόλο της στη σειρά "Οι Πανθέοι"

Από την πλευρά της, η Χρυσοστόμη είναι αποφασισμένη να πάρει πάση θυσία τα γράμματα, ενώ η Μερόπη θέλει να χωρίσει την κόρη της από τον Στέφανο. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας έχει μυριστεί τι τρέχει μεταξύ του Ισίδωρου και της Μιρέλλας και την απειλεί, αλλά εκείνη θα χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 30/11

Η Χρυσοστόμη συγκρούεται με τον Ανδρέα, όταν εκείνη αρνείται να εξηγήσει την αλλόκοτη συμπεριφορά που την οδήγησε να κάψει τα γράμματα της Καλής.

Η γνωριμία της Μάρμως με τη Σοφία θα επηρεάσει θετικά τον Ανδρέα και θα επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση του με τη γυναίκα του. Κι ενώ η Χρυσοστόμη επιμένει με οποιοδήποτε κόστος να κρατήσει το μυστικό περί του νόθου επτασφράγιστο, η Ιλαρία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει ένα τέλος στην αγωνία του Ανδρέα. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο νέο έρχεται να αλλάξει δραματικά τη ζωή της Μάρμως και των Πανθέων.