«Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι δικαστικό σκάνδαλο...» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πότε θα μεταφερθεί η δίκη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι δικαστικό σκάνδαλο...» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αναβλήθηκε και θα συνεχιστεί στις 6 Δεκεμβρίου, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), για την δολοφονία της κόρης της. Η αναβολή οφείλεται στην αποχή των δικαστικών υπαλλήλων από το καθήκοντά τους σε αντίδραση για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την αναβολή δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης 29/11, ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, επιβαίωσε το γεγονός, ενώ ξεκαθάρισε από την πλευρά του ότι οποιαδήποτε απόφαση από αυτή την πρόεδρο θα αποτελέσει σκάνδαλο.

«Υπάρχει μια σειρά επεισοδίων που πρέπει να αναδειχθούν. Θέλω να καταάβετε ότι εδώ κάνουμε μια δίκης που από την μία πλευρά είναι η δίκη της αλήεθιας και των δικαστικών αιθουσών και η άλλη δίκη γίνεται στις εκπομπές. Έχω σοκαριστεί με αυτό που γίνεται. Ακόμη προσπαθουν κάποιοι, αγνοώντας αυτό που απεδείχθη στο δικαστήριο να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Εμένα η πεποίθηση μου είναι ότι η κυρία κατηγορούμενη θα αθωωθεί. Καταλαβαίνετε τι θα δημιουργηθεί σαν συνέπεια; Οποιαδήποτε άλλη απόφαση από αυτή την πρόεδρο θα είναι δικαστικό σκάνδαλο» είπε ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

«Πληροφορήθηκα ότι στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να χρησιμοποιεί φράσεις που με αφορούν. Επειδή χθες έκανα για πρώτη φορά μία εξαίρεση… Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί σου. Το έκανα για την πρώην σύζυγό μου», είπε αρχικά και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Με ξέρετε από παιδί. Υπήρχε περίπτωση ποτέ να σας γελοιοποιήσω εσκεμμένα;».

Ωστόσο, εκείνος συνέχισε: «Επίσης πληροφορήθηκα ότι ο κύριος που κάθεται δίπλα μου, βγήκε έξω από το ακροατήριο σήμερα και ενημέρωσε το κοινό σας ότι δήθεν την ώρα της απολογίας της κυρίας Πισπιρίγκου έκλαιγε μόνο η ίδια και οι συγγενείς της, ενώ όταν κατέθετε ο κύριος Δασκαλάκης... Πρόκειται για γελοίο πρόσωπο και λέει ψέματα. Ντροπή σου! Ντροπή σε όλους σας που δικάζετε μία αθώα γυναίκα» και έπειτα πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε.