«Είναι δυνατόν να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας;» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη 5 χρόνια μετά την δολοφονία της

«Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι δυνατόν να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας;» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη 5 χρόνια μετά την δολοφονία της

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε το πρωί της Τετάρτης 29/11, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας στη Ρόδο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η αποζημίωση που θα λάβει θα δοθεί σε δράσεις κατά της βίας των γυναικών (δείτε εδώ πόσο είναι το πόσο που ζήτησαν).

Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Αν μία μάνα διάβαζε και άκουγε αυτά που έγραψε στην ανάρτησή της η μάνα της Ελένης, είμαι σίγουρος ότι θα δάκρυζε» ανέφερε αρχικά η πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν έχουμε πειράξει τίποτα από το δωμάτιο της Ελένης. Είναι τα πράγματά της εκεί κι έχουμε κάνει κι έναν άλλο χώρο. Εγώ έχω κρατήσει τις τελευταίες μασημένες τσίχλες της, τις τρίχες από τη βούρτσα και το τελευταίο αποτσίγαρο που είχε. Ακόμα και τα φρούτα που είχε στο ψυγείο της.Τα πήρα εδώ στο Διδυμότειχο. Προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να είμαστε κοντά στην ελληνική κοινωνία. Όποιος μας χρειαστεί θα είμαστε εδώ αρκεί αυτοί που κυβερνούν να ακούνε αυτά τα σπαρακτικά μηνύματα».

«Το μεγαλύτερο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούμε θα δοθεί σε δράσεις κατά της βίας των γυναικών. Αυτό το ποσό είναι αιματοβαμμένο, όποιο ποσό κι αν επιδικαστεί. Το κορίτσι μας το βασάνισαν επί ώρες και το αίμα του πότισε όλα τα δωμάτια του κολαστηρίου. Είναι δυνατόν να πάρουμε εμείς αυτά τα χρήματα και να πλουτίσουμε από το αίμα του παιδιού μας; Το θεωρώ ντροπή» πρόσθεσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία της

Η μητέρα της νεαρής, Κούλα Αρμουτίδου, με αφορμή την ημέρα αυτή προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεσπώντας για την απώλειά της και το κενό που αισθάνεται καθημερινά χωρίς εκείνη.

«Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό.

Σήμερα 28/11/2023, συμπληρώνονται 5 χρόνια από την άγρια δολοφονία σου.

Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά.

Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου' δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου;

Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο.

Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου.

Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Η απώλεια σου μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά.

Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι.

Μου τα αρπάξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.

Τι είναι όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023 ,συμπληρώνονται 5 χρόνια ,από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια...

Posted by Koula Armoutidou on Tuesday, November 28, 2023