«Πρώτη φορά που πήγα στο γύρισμα, μου συνέβη κάτι πολύ τραγικό...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Χάνου για τη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Η πρώτη φορά που έκλαψα πολύ ήταν στο διαζύγιο των γονιών μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά που πήγα στο γύρισμα, μου συνέβη κάτι πολύ τραγικό...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Χάνου για τη σειρά

Για όλα όσα έχει κάνει ή έχει βιώσει πρώτη φορά στη ζωή της, μίλησε η Μαρία Χάνου στην κάμερα την εκπομπής Breakfast@star, το πρωί της Τετάρτης 29/11. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είναι να έχεις γονείς τόσο γνωστούς ηθοποιούς όπως την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Ταξιάρχη Χάνο αλλά και πως βίωσε το διαζύγιο τους (δείτε εδώ την κοινή οικογενειακή εμφάνιση τους).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Χάνου για την μητέρα της και το διαζύγιο των γονιών της

«Πρώτη φορά που πήγα στο γύρισμα Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, μου συνέβη κάτι πολύ τραγικό. Είναι αυτό που έχεις τόσο μεγάλη αγωνία, δεν μπορείς να κοιμηθείς, τα σκέφτεσαι όλα το προηγούμενο βράδυ και δεν ξυπνάς ποτέ να πας. Άργησα να πάω. Ξύπνησα καθυστερημένη, έφυγα σαν την τρελή και έφτασα πάρα πολύ ντροπιασμένη» ανέφερε αρχικά.

«Η ιστορία του ζευγαριού δεν τελειώνει, αν θέλει κανείς να το σκεφτεί πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε σε μια πολύ σωστή στιγμή. Πρώτη φορά που διάβασα ανυπόστατο δημοσίευμα ήταν ότι έχω ερωτική σχέση με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ήταν τρελό να έχω μαμά τη "Ζουμπουλία", σε στιγμές όπως όταν ερχόταν στο σχολείο να πάρει τον έλεγχο. Ήταν μια πολύ ωραία περίοδος. Η πρώτη φορά που έκλαψα πολύ ήταν στο διαζύγιο των γονιών μου, ήμουν 8 χρονών. Όχι ευχάριστη εμπειρία αλλά αναγκαία», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο του γάμου

Η Μαρία Χάνου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Παρασκευής 19/5, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων προσωπική της ζωή.

«Ο γάμος δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι που επιδιώκω. Είμαι σε μία σχέση, είμαι κάποια χρόνια τώρα, είμαστε πάρα πολύ ωραία, ζούμε μαζί. Είναι μουσικός, βοηθάει σίγουρα» είπε έπειτα αποκαλύπτοντας για τον σύντροφό της.