«Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τα θέματά της...» - Το "καρφί" της Δανάης Μπάρκα για γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης

«Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τα θέματά της...» - Το

Μια προσωπική της ιστορία διηγήθηκε η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Τετάρτης 29/11, μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη, που αφορούσε μία παρουσιάτρια η οποία μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα social media, της έστελνε μηνύματα.

Αφορμή στάθηκε ο σχολιασμός της συνέντευξης του Κώστα Τσουρού στο Night Out, σχετικά με τα "πισώπλατα μαχαιρώματα" που έχει δεχτεί από τον χώρο της τηλεόρασης.«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα στην πορεία μου μέχρι τώρα. Δηλαδή έχω ακούσει μέχρι και τραγικά πράγματα που θίγουν και την υπόληψη μου.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα, υπήρχαν όμως στιγμές που με είχαν μπλέξει σε ιστορίες στις οποίες δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτές. Θέλω να τα αφήσω πίσω αυτά, γιατί πραγματικά προχωράμε, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι πραγματικά ο ανταγωνισμός κάνει πάντα κάποιους ανθρώπους να λειτουργούν έτσι» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος(δείτε εδώ αναλυτικά όσα δήλωσε).

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για τα μηνύματα που είχε δεχτεί απο ψεύτικους λογαριασμούς

«Μια άλλη παρουσιάστρια είχε με εμένα τις διαφωνίες της, τα θέματά της, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Τη μέρα που δημιουργήθηκε η εν λόγω παρεξήγηση, όχι δημόσια, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς, τέσσερα μου ήρθαν, που έλεγαν πράγματα που μόνο άνθρωπος της τηλεόρασης μπορεί να έχει αυτή την ορολογία.»

«Δεν μπορεί, δηλαδή, η γειτόνισσά μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει "η ζώνη αυτό, ο τάδε άνθρωπος" με επίθετα και με ονόματα, σκαλέτες, ονόματα, ζώνες» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

«Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση, μου ήρθαν τέσσερα μηνύματα. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς, ή φίλες της ή άνθρωποι του περιβάλλοντός της που έχουν πολλούς λογαριασμούς.»

Δείτε εδώ το βίντεο: