«Αυτή είναι η κατινιά της τηλεόρασης! Εγώ σκέφτομαι το κίνητρο πίσω από αυτή τη δήλωση» - Κόλαφος ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον για την "επίθεση" της Κουτσελίνη στη Συνατσάκη

«Γιατί ενώ είμαστε τόσα άτομα στο πάνελ έπεσε όλο αυτό πάνω στη Μαίρη;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτή είναι η κατινιά της τηλεόρασης! Εγώ σκέφτομαι το κίνητρο πίσω από αυτή τη δήλωση» - Κόλαφος ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον για την

Για την κατηγορία της Ζήνας Κουτσελίνη κατά της Μαίρης Συνατσάκη πήρε θέση σε συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του Σπάτα Live όταν ειπώθηκαν τα σχόλια της δεύτερης, αλλά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά της κόρης της παρουσιάστριας του STAR.

Ο ίδιος, ουσιαστικά, θεωρεί πως υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την "επίθεση" αυτή προς το πρόσωπο της επιχειρηματία, διότι είναι άσκοπο να έρχεται μπροστά ένα θέμα που συνέβη πριν από περίπου 10 χρόνια, για το οποίο δεν είχε πει καμία κακία πραγματικά η Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Το ξέσπασμα του Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον για την "επίθεση" της Κουτσελίνη στη Μαίρη Συνατσάκη

«Είναι ένα θέμα το οποίο έτυχε να βρίσκομαι μπροστά… υπό άλλες συνθήκες δεν θα το συζητούσα καν και δεν με νοιάζει κιόλας, δεν νομίζω ότι νοιάζει τον κόσμο αυτό το πράγμα. Εννέα χρόνια μετά να θυμηθούμε για κάτι που ειπώθηκε και ζητήθηκε συγνώμη, εντάξει είναι και λίγο κατινιά ρε φίλε. Εγώ σκέφτομαι το κίνητρο πίσω από αυτή τη δήλωση. Να σου φάω το podcast; Ότι είσαι ψεύτικος; Ποιος είναι αληθινός στην τηλεόραση; Δεν την ξέρω την Κουτσελίνη, δεν έχω κάτι απέναντί της, αλλά μέσα από αυτά τα εννιά χρόνια έχουν γίνει και 100 καλά, ειδικά από τη Μαίρη.

Αυτή είναι η κατινιά της τηλεόρασης, αυτή είναι η σαπίλα του τηλεοπτικού συστήματος πλέον. Αν το σκεφτείς μέσα σε όλο αυτό το σκετσάκι δεν είχε κάποια θέση, είναι η κλασσική Συνατσάκη όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια. Επίσης, γιατί ενώ είμαστε τόσα άτομα στο πάνελ έπεσε όλο αυτό πάνω στη Μαίρη; Επειδή κάνει το podcast; Από όλο αυτό το πάνελ τα άτομα που θα έλεγαν τέτοια χοντράδα είναι Ουγγαρέζος και εγώ. Γιατί, δηλαδή, όλη η υπόθεση αυτή πήγε στη Μαίρη; Για την Μαίρη έχω να σου πω 100 θετικά πράγματα. Αντί να αναφέρουμε τα 100 θετικά πράγματα, έχουμε αυτή τη σαπίλα της ελληνικής τηλεόρασης να αναφέρουμε το ένα αρνητικό.

Η Μαίρη είναι ένα από τα πιο αξιοπρεπή άτομα που ξέρω στη ζωή μου. Οποιοσδήποτε την ξέρει, ξέρει ποια είναι. Πότε η Μαίρη, ακόμα κι όταν ήμασταν off air ή σε παρέες, δεν ήταν το άτομο που θα έλεγε ή θα στήριζε τη χοντράδα. Αντιθέτως ο Ουγγαρέζος κι εγώ... χίλιους εχθρούς! Είχε τύχει με τον Δημήτρη όσο συνεργαζόμασταν να προσβάλλουμε πάρα πολύ κόσμο. Ότι έχουμε φάει μηνύσεις από την αρχή του ραδιοφώνου που άμα πω το όνομά τους δεν θα το πιστεύεις... Δεν το συζητήσαμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη).