«Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Φαίης Ξυλά για το διαζύγιο με τον Γιαννακόπουλο και τον γιο της

«Δεν με άγχωσε ότι έμεινα εγώ μόνη με το παιδί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Φαίης Ξυλά για το διαζύγιο με τον Γιαννακόπουλο και τον γιο της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, παραχώρησε η Φαίη Ξυλά, την Τετάρτη 29/11, και σε αυτή μίλησε αναλυτικά για τους γονείς της, τη σχέση της με τον γιο της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε το 2009 με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε όσο πρωταγωνιστούσαν στα Μυστικά της Εδέμ, ωστόσο εννιά χρόνια αργότερα, το 2018 συγκεκριμένα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Η σπάνια εξομολόγηση της Φαίης Ξυλά για το διαζύγιο με τον Γιαννακόπουλο και τον γιο της

«Οι γονείς μου το περίμεναν ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, γιατί έπαιζα από μικρή θέατρο στην καλλιτεχνική σκηνή της Κέρκυρας. Προσπάθησαν λίγο να μου αλλάξουν γνώμη έμμεσα, δεν μου είπαν ποτέ να μην το κάνω, αλλά τους το ανακοίνωσα όταν πέρασα τις εξετάσεις στο Εθνικό. Δεν είχα πει σε κανέναν ότι θα δώσω εξετάσεις. Τους είχε φανεί περίεργο που δεν πήγα από την αρχή να δώσω εξετάσεις εκεί. Δεν πιστεύω πολύ στις συμβουλές και δεν μου αρέσει και να ζητούν τη δική μου επίσης. Νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να ξέρει ο ίδιο τι θέλει», είπε αρχικά.

Για την σχέση της με το παιδί της, επισήμανε: «Ο γιος μου είναι 8 ετών και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση, είμαστε πολύ δεμένοι με τον Πάρη. Έχουμε και τις στιγμές μας που θα τσακωθούμε, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι συνεννοούμαστε καλά. Κάθε φορά αλλάζουν οι ανάγκες, οι δυσκολίες και οι ομορφιές στο παιδί κι αυτό γίνεται πολύ γρήγορα. Γι' αυτό πρέπει να είσαι και κοντά στο παιδί, για να μη χάνεις πράγματα. Το προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται και το θέλω. Όταν δεν συμβαίνει, λόγω δουλειάς, αισθάνομαι ότι μου χαλάει την ισορροπία και εκεί σταματάω λίγο. Δεν είμαι αυστηρή με το παιδί μου και νομίζω θα έπρεπε λίγο, αλλά γενικά δεν είμαι αυστηρός άνθρωπος. Όρια βάζω, αλλά είναι κι αυτός εντάξει...».

Στη συνέχεια, δήλωσε για το διαζύγιό της: «Δεν με άγχωσε ότι έμεινα εγώ μόνη με το παιδί, με άγχωσε το να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται σε σχέση με το παιδί. Ήταν πολύ μικρός ο γιος μου, οπότε μεγάλωσε με αυτή τη συνθήκη. Παρόλα αυτά, πρέπει να εξηγείς πράγματα και καταλάβει ότι και οι δύο γονείς το αγαπάμε πολύ, είμαστε εκεί, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Αυτό με άγχωσε πως να το εξηγήσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Και διάβαζα και συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο, ακόμα και για ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσω. Πάντα τα παιδιά θα έχουν μία ερώτηση που θα λες "τώρα απάντησα σωστά;". Εγώ πάντα το έχω αυτό».

Και κατέληξε: «Δεν θα φοβόμουν να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, αν αισθανόμουν ότι το θέλω. Τα πάντα στη ζωή αλλάζουν και προσαρμόζεσαι στις συνθήκες, δεν γίνεται να πηγαίνεις μόνο με τους φόβους σου».

Δείτε επίσης: «Η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN η Φαίη Ξυλά για την αποβολή της