«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου! Ένιωσα, ότι ζω σε ένα κενοτάφιο» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η Ελένη Κοκκίδου με την περιπέτεια της υγείας της

«Έκανα μεγάλο αγώνα να μείνω στη ζωή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου! Ένιωσα, ότι ζω σε ένα κενοτάφιο» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η Ελένη Κοκκίδου με την περιπέτεια της υγείας της

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' με την ηθοποιό να μιλάει για ευχάριστα, αλλά και για λιγότερα ευχάριστα σημεία της μέχρι σήμερα προσωπικής της ζωής, αλλά και της επαγγελματικής της πορείας.

Το τέλος της ηθοποιού από τη σειρά, που έγραψε ιστορία εδώ και δέκα χρόνια ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', όπως εξήγησε ήταν δική της επιθυμία, σε κάθε περίπτωση όμως δε σημαίνει, πως δεν της λείπει η ομάδα και οι συνεργάτες της (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για τρόπο που έχασε βάρος).

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας, που είχε καθώς η ίδια σε μία στιγμή βρέθηκε να νοσηλεύεται πολύ σοβαρά στην εντατική και έτσι συμφιλιώθηκε με την ιδέα του θανάτου.

Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για την περιπέτεια της υγείας της

«Εγώ κάποια στιγμή βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ξύπνησα στην εντατική, έμεινα εκεί μία εβδομάδα, έφτασα στο κατώφλι, ένιωσα ότι ζω σε ένα κενοτάφιο, έκανα μεγάλο αγώνα να μείνω στη ζωή και ως εκ θαύματος τα κατάφερα. Γενικώς φοβάμαι τον θάνατο για τους άλλους και όχι τόσο για εμένα. Γενικώς άρχισα να βλέπω τη ζωή με άλλα χρώματα», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

H μεγάλη συγκίνηση για την απώλεια των γονιών της

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρδιά μπαμ και κάτω. Δεν τον έκλαψα ποτέ, ποτέ δεν θα τον κλάψω, γιατί νιώθω ότι ήταν πολύ τυχερός, που δεν αρρώστησε, που δεν έσβησε, που δεν έλιωσε. Έφυγε άρχοντας», είχε πει η Ελένη Κοκκίδου στο Στούντιο 4.