Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο η Μαρινέλλα - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα είδηση έγινε γνωστή σχετικά με τη Μαρινέλλα, καθώς η σημερινή της πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο NOX, «Σήμερα», που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29/11 μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα θα πρέπει να αναβληθεί για λόγους υγείας.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ημέρες η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια νόσησε από κορωνοϊό με την υγεία της να επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα η ίδια να νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Μαρινέλλας

Να τονιστεί στο σημείο αυτό, πως ο λόγος που η Μαρινέλλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο είναι η λοίμωξη του αναπνευστικού, με την οποία διαγνώστηκε, χωρίς να υπάρχουν για την ώρα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τα αντίποινα που έχει δεχτεί η τραγουδίστρια).

Μαρινέλλα - Νοσοκομείο - Κορονοϊός

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Να ξεκινήσουμε από τη λέξη “μύθος” στον τίτλο της συναυλίας. Αισθάνεσαι “μύθος”; Πότε συνειδητοποίησες το μέγεθός σου;

Πότε! Για ποιο μέγεθος μου μιλάς; Μόνο όταν βγαίνω να τραγουδήσω, επειδή μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, νιώθω ότι “φτάνω” στο κοινό, τους ακουμπάω. Είτε είναι 100 οι θεατές, είτε χιλιάδες, τους βλέπω σαν ένα πρόσωπο που το κοιτάω στα μάτια και του λέω “σ’ αγαπώ” . Αυτό το εισπράττουν όλοι. Κάτω από τη σκηνή και δεν το λέω για να καμωθώ την ταπεινή, δεν είμαι τίποτα.

Και το κοινό σ’ αγαπάει όχι μόνο για τα τραγούδια αλλά και γι’ αυτό που είσαι.

Μάλλον επειδή ό,τι καλό κάνεις το παίρνεις πίσω. Δεν έχω βλάψει κανέναν. Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα. Είχα μόνο σοβαρές σχέσεις που κρατούσαν χρόνια. Και όταν η Τζωρτίνα ήταν 10 ετών και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο– είχα ξεμπερδέψει για την ακρίβεια γιατί ο Τόλης δεν ήταν το πιο εύκολο αγόρι- αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα. Δεν ήθελα να δω πότε το παιδί μου κατσουφιασμένο από κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα άκουγε για την προσωπική μου ζωή.

Δεν ήταν μεγάλη θυσία;

Ποτέ δεν έκανα θυσίες, μόνο συνειδητές επιλογές. Τα μισά μου χρόνια είμαι μόνη και δεν το’χω μετανιώσει.

Ο μεγαλύτερος δάσκαλος σου στο τραγούδι ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης;

Ναι, με την τεράστια φωνή του και την ερμηνεία του την τόσο απλή αλλά συγκλονιστική. Ο Στέλιος απεχθανόταν τις φιοριτούρες και τους εντυπωσιασμούς. Τραγουδούσε σέργια, ίσια. Έκανε τα σπασίματα της φωνής του μόνο εκεί που το τραγούδι το “σήκωνε”.

Μαρινέλλα - Ερωτικά

Πώς περνούν οι μέρες σου όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Οικογενειακά. Με την αδερφή μου, την κόρη μου, τον άντρα της , τα εγγόνια μου. Τακτοποιώ το σπίτι, φροντίζω τα φυτά μου. Ράβω κιόλας, ξέχασα να σου πω. Κοντέματα, στενέματα απλά πράγματα δηλαδή, όλα μόνη μου τα κάνω. Κάθε Σαββατοκύριακο το πρωί να φτιάχνω το καφεδάκι μου, κάθομαι στο δωμάτιο μου ή στη βεράντα και ακούω έργα κλασικής μουσικής από μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες με σπουδαίους μαέστρους.

Όταν οδηγώ μόνη, πάλι κλασική μουσική ακούω. Με ηρεμεί. Αγαπώ τον Λιστ, τον Σοπέν, τον Μπετόβεν. Μόνο ο Βάγκνερ δεν μου αρέσει, είναι πολύ βαρύς. Και σου βγάζει την ψυχή μέχρι να οδηγήσει το έργο στην κορύφωση του.

Απόσπασμα από συνέντευξή της στην “Καθημερινή της Κυριακής