«Σου έδωσα ζωή, αλλά στα αλήθεια εσύ...» - Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Τα τρυφερά της λόγια για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μοναδικές στιγμές ζει η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου τις τελευταίες ημέρες, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού).

Με τη σειρά της και η Δανάη Μιχαλάκη έκανε την Τετάρτη (29/11) το πρώτο της post στο instagram μετά τη γέννηση της κόρης της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον διάδρομο του μαιευτηρίου, όπου γέννησε.

Μπαμπάς, μαμά και κόρη οδηγούνται στη νέα τους ζωή με την ηθοποιό να περιγράφει τα υπέροχα συναισθήματα, που νιώθει, εκφράζοντας παράλληλα το μεγάλο της ευχαριστώ σε όσους τη βοήθησαν στον τοκετό της.

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο,τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου:Γιώργο μου.Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου.Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ενα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη - Κόρη
danae_michalaki - Instagram

Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομηνού

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε την Φιλαρέτη Κομνηνού σε δημόσια έξοδο της, με την ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη γιαγιά για τον ερχομό της μικρής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς (21/11) και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υπέροχα», είπε η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.