Γλυκερία Τσολπίδου: «Μου έλεγαν "ψόφα, να μην ανοίξεις τα μάτια σου, να σε βρουν νεκρή", ίσως να θρηνούσαμε» - Ξέσπασε η Μις Τουρισμός για το άγριο bullying που δέχεται

«Με παρομοίασαν με τη Σοφία Χατζηπαντελή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γλυκερία Τσολπίδου: «Μου έλεγαν

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Γλυκερίας Τσολπίδου, της νεαρής Miss Tourism International, κι αυτό γιατί δέχθηκε ακραία σχόλια και bullying μέσω διαδικτύου από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε πως θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Για το γεγονός αυτό μίλησε, λοιπόν, στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Τετάρτη 29/11, εξηγώντας τι συνέβη, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για την συμμετοχή της στο GNTM και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί.

Η εξομολόγηση της Μις Τουρισμός για το άγριο bullying που δέχθηκε

«Όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας τράβηξα ένα βίντεο που έλεγα ότι ήταν μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ τη χώρα μου και έφυγα. Μόλις άνοιξα το κινητό μου στη Μαλαισία, ενθουσιασμένη, είδα τόσο άσχημα σχόλια, έλεγαν για τη μύτη μου, επειδή είναι λίγο γαμψή και ότι αυτό δεν προβάλει την ελληνική ομορφιά, έλεγαν για τα φρύδια μου, που με παρομοίασαν με τη Σοφία Χατζηπαντελή και για τα μαλλιά μου. Δεν τους άρεσε καθόλου η εξωτερική μου εμφάνιση, μου ευχήθηκαν θάνατο. Μου έλεγαν "ψόφα, να μην ανοίξεις τα μάτια σου ένα πρωί, να σε βρουν νεκρή". Υπήρχαν τέτοια μηνύματα. Αυτό είναι bullying.

Έκλαψα, αλλά επειδή έχω μια πολύ καλή οικογένεια και επειδή έχω γενικότερα ανθρώπους στη ζωή μου που με αγαπάνε, μου συμπαραστάθηκαν ακόμα κι από μακριά και μου είπαν να δείξω ποια είμαι. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι μπήκα με βίσμα, και άλλοι άνθρωποι που μου είπαν ότι έκανα κάτι που πάει πάνω από τις δικές μου αξίες. Σχολίασα από κάτω να μου πουν κι εμένα τι έκανα για να ξέρω, γιατί μπορώ να κινηθώ νομικά. Όταν σχολίασα ότι θα κινηθώ νομικά, η κοπέλα που το έγραψε, έσβησε το σχόλιο», είπε αρχικά.

Για τη συμμετοχή της στο GNTM, επισήμανε: «Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία από τους κριτές, δεν μου άρεσε το σχόλιο που έκαναν για τα μαλλιά μου, ότι δεν κάνω για μοντέλο επειδή είχα μακριά μαλλιά και δεν τα κόβω. Γιατί να γίνω ίδια με τις άλλες; Η Βίκυ Καγιά είχε πει ότι είναι απαγορευτικά τα μαλλιά μου».

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτρια του GNTM καταγγέλλει - «Tο bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί έκανε bullying σε εμένα»

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Έχουν βρεθεί άνθρωποι στον δρόμο που με πάρα πολλές ανήθικες προτάσεις, αλλά τις προσπέρασα με όμορφο τρόπο».

«Ίσως και να θρηνούσαμε»

Αργότερα μίλησε και στο T-Live του ALPHA:

«Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να μη σε στηρίζει η ίδια σου η χώρα. Πήγα Μαλαισία για να δείξω ποια είναι η Ελλάδα και ποια είναι η κουλτούρα της. Πολλοί το μπέρδεψαν ότι πήγα σε διαγωνισμό ομορφιάς. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς έχω καλή οικογένεια και καλούς ανθρώπους που με υποστήριξαν. Μου είπαν να μην το βάζω κάτω, να πατήσω στα πόδια μου και να δείξω ποια είμαι, ποια είναι η χώρα μας. Έτυχε να είμαι τέτοιος χαρακτήρας και πράγματι να μην το βάλω κάτω. Άλλο παιδί στη δική μου ηλικία μπορεί να μην το αντιμετώπιζε έτσι. Ίσως να ήταν πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα. Ίσως και να θρηνούσαμε», είπε.