Πρώην παίκτρια του GNTM καταγγέλλει: «Tο bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί έκανε bullying σε εμένα»

«Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτρια του GNTM καταγγέλλει: «Tο bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί έκανε bullying σε εμένα»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/10 η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το μπούλινγκ που δεχόταν στο GNTM (διαβάστε εδώ τι είχε πει).

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν δήλωσε ότι εάν ισχύει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεχόταν bullying, τότε αυτό εξηγεί την άσχημη συμπεριφορά της σε κορίτσια του παιχνιδιού, όπως την ίδια.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Στεργιανού για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα μπούλινγκ από τους κριτές και ειδικά από την Ηλιάνα. Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και είχα δει ότι έλεγε “ωραία κοπέλα με τόσο μεγάλο στόμα”.

Ίσως επειδή το βίωνε ίσως ήθελε να ξεσπάσει κάπου όλη αυτή την πίεση», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το bullying στο GNTM

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά, όπου ρωτήθηκε για την αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πως είχε δεχτεί bullying όταν συμμετείχε στο GNTM. Η παρουσιάστρια λοιπόν, απάντησε καθαρά σε όλα, χωρίς να "μασάει" τα λόγια της.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά τους Ράδιο Αρβύλα και τη σάτιρα για το GNTM, σχολίασε: «Το “θα σκότωνες τη μάνα σου” είναι το ίδιο με την τρίχα; Εντάξει, έχουν πλάκα τι να πω; Η σάτιρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι κάτι που κάποιες φορές ξεπερνά τα όρια, άλλες φορές δεν τα ξεπερνάει. Ο καθένας κάνει αυτό που καταλαβαίνει παιδιά».