«Ήταν στο πλάνο μας ο γάμος, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κομματά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά μετά τη γέννηση της κόρης τους

«Άλλαξαν τα πάντα από τότε που έγινα μαμά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν στο πλάνο μας ο γάμος, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κομματά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά μετά τη γέννηση της κόρης τους

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11 η Κωνσταντίνα Κομματά, με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, με τίτλο "ΕΡΤ Backstage".

Πέρα από το νέο project που κλήθηκε να αναλάβει, λοιπόν, μίλησε και για την ΄καριέρα της στη υποκριτική, αλλά και για τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμαρά, τον γάμο τους, ο οποίος αναβλήθηκε για δεύτερη φορά (δείτε εδώ γιατί), αλλά και για την κόρη που απέκτησαν μαζί.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Κομματά για τον γάμο με τον Γιώργο Σαμαρά και το παιδί τους

«Η υποκριτική δε με βοήθησε στο να μπω πιο εύκολα στον ρόλο της παρουσιάστριας. Θεωρώ την παρουσίαση κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Αν με ρωτάς, δεν θα έκανα κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω τώρα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παρόμοιο με ότι είχα ξανακάνει. Είχα αντίστοιχες προτάσεις, αλλά δε το σκεφτόμουν. Είχα φύγει κιόλας, ήμουν στην Κρήτη, αναζητούσα την αποκέντρωση, το έκανα και ήταν κάτι που το είχα πραγματικά ανάγκη», ανέφερε αρχικά για τη δουλειά της.

Για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά και η σχέση της με τον αγαπημένο της, δήλωσε: «Ο Γιώργος με έχει δει ως παρουσιάστρια. Είναι πολύ αντικειμενικός, με παρακολουθεί κάθε Σάββατο και αυτός και η κόρη μας, Ιωάννα. Η δουλειά με την οικογένεια συνδυάζονται όλο και πιο εύκολα όσο πάει. Στην αρχή, εννοείται, είχα τις φοβίες μου. Πέρυσι που είχα πιο δύσκολο πρόγραμμα και άφηνα περισσότερο τη μικρή μου ήταν πιο δύσκολο και άργησα να προσαρμοστώ. Εγώ, όχι αυτή γιατί είναι πολύ ανεξάρτητο παιδάκι. Άλλαξαν τα πάντα από τότε που έγινα μαμά, προς το καλύτερο όμως… Ψιλοξεχνάς πώς ήταν η ζωή πριν. Ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ με τη μικρή, δε θα γινόταν κι αλλιώς. Μια σχέση μετά την απόκτηση ενός παιδιού γίνεται πιο ουσιαστική, το ίδιο και ο έρωτας».

Όσον αφορά στον γάμο τους, επισήμανε: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ήταν στο πλάνο μας ο γάμος, αλλά, πλέον, έχει αλλάξει λίγο αυτό το πλάνο. Ίσως μετά από χρόνια. Στα άμεσα σχέδια δεν είναι σίγουρα, αλλά δεν είναι ότι ένας γάμος θα αλλάξει και κάτι».