Μίνα Αρναούτη - 7 χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο ατύχημα με τον Παντελή Παντελίδη ξεσπάει: «Με βγάζουν ψεύτρα για να κάνουν κακό στην φήμη μου!»

Τι δηλώνει στο youweekly.gr και ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Εφτά χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που κόστισε την ζωή του επιτυχημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τον τραυματισμό των Μίνα Αρναούτη και Φρόσως Κυριάκου, οι δίκες ανάμεσα στην οικογένεια του θανόντος και στις δύο γυναίκες συνεχίζονται.

Στην δίκη μάλιστα που είχε οριστεί αρχικά να γίνει σήμερα (30/11), αλλά λόγω απεργίας των δικηγόρων θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου 2024, θα συζητηθεί η έφεση από την πλευρά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη που μέσω του συνηγόρου της Απόστολου Λύτρα ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχεία πως δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το αυτοκίνητο την ημέρα του δυστυχήματος και από την άλλη η έφεση της Μίνας Αρναούτη για το ποσό των 70.000 ευρώ που της επιδίκασαν, ενώ αρχικά ζητούσε αποζημίωση της τάξης του 1.000.000 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Επιπλέον η Φρόσω Κυριάκου η οποία επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, αξίωνε το ποσό περίπου 90.000 ευρώ.

Απόστολος Λύτρας
Ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας
Φωτογραφία: Facebook/Apostolos Lytras

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, Απόστολο Λύτρα για την εξέλιξη της υπόθεσης και εκείνος με την σειρά του δήλωσε: «Όταν βγήκε η απόφαση, είχε επιδικάσει 67.000€ στη μία κοπέλα, και 10.000€ στην άλλη, με πολύ μεγάλο ποσοστό συνυπαιτιότητας. Εμείς έχουμε κάνει έφεση, γιατί η οικογένειά του υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης και οι κοπέλες έκαναν έφεση για το ποσό. Το δικαστήριο είναι σήμερα (30/11), αλλά θα αναβληθεί λόγω αποχής δικηγόρων και θα συνεκδικαστούν όλες οι εφέσεις μαζί στις 15 Φεβρουαρίου 2024».

Από την πλευρά της η Μίνα Αρναούτη αρχικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Ο ιατρικός μου φάκελος είναι ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη δήλωσε ότι μου επιδικάστηκε αποζημίωση 90.000 ευρώ. Έκανα 17 χειρουργεία, έπαθα πνευμονική εμβολή, έκατσα 6 μήνες σε ένα κρεβάτι χωρίς να μπορώ να σηκωθώ. 1,5 χρόνο ήμουνα με πατερίτσες... Θεωρείτε ότι τα 90.000 ευρώ που λέει ο κ. Λύτρας ότι μου επιδικάστηκαν είναι σημαντικό ποσό για όλο τον Γολγοθά;»

«Με βγάζουν ψεύτρα για να κάνουν κακό στη φήμη μου»

Μίνα Αρναούτη
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Το youweekly.gr αμέσως μετά, επικοινώνησε μαζί της και εκείνη είπε: «Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης αλλά έχει γίνει έφεση από την οικογένεια και πρέπει να εκδικαστεί. Ο φάκελος μπήκε στο αρχείο γιατί πέρασαν πλέον τα χρόνια και δεν υπάρχει κάτι άλλο να εξεταστεί. Είναι δεδομένο ότι οδηγούσε εκείνος. Με βγάζουν ψεύτρα για να κάνουν κακό στην φήμη μου!»

Θα πάρεις τα χρήματα που σου επιδικάστηκαν για το ατύχημα;

«Για αυτό έκανα την έφεση. Μου επιδικάστηκε ένα ποσό πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτό που έχω ζητήσει. Τα χρήματα αυτά θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά για 17 χειρουργεία που έχω κάνει, που κάθισα 6 μήνες σε ένα κρεβάτι, πάθαινα πνευμονικές εμβολές και ήμουνα ενάμιση χρόνο με πατερίτσες».

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ότι: «Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το τροχαίο ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά».

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ στο Mega, που είχε δημοσιεύσει την αγωγή της Μίνας Αρναούτη προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, εκείνη ζητούσε 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγούσε λεπτομερώς στην αγωγή αξίωνε 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα. Η Φρόσω Κυριάκου που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, αξίωνε το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.