Με άλλα μαλλιά και αναλογίες μοντέλου - Αγνώριστη η «Μαριέττα» από τη σειρά του ΑΝΤ1, Φίλα τον βάτραχό σου

Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η Στεφανί Καπετανίδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με άλλα μαλλιά και αναλογίες μοντέλου - Αγνώριστη η «Μαριέττα» από τη σειρά του ΑΝΤ1, Φίλα τον βάτραχό σου

Μία από τις σειρές που οι τηλεθεατές αγάπησαν, είναι σίγουρα εκείνη του ΑΝΤ1 με τίτλο "Φίλα τον βάτραχό σου". Σε αυτή πρωταγωνιστές ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι πέρα από το ζευγάρι στο σίριαλ έγιναν ζευγάρι και στη ζωή (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ).

Μετά τους πρωταγωνιστές, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και η Στεφανί Καπετανίδη, που υποδυόταν την Μαριέττα, μία γυναίκα με πολύ δυναμισμό, έτοιμη να καταστρέψει τον τηλεοπτικό βουλευτή, με μαύρα κοντά μαλλιά και φινέτσα.

Η εικόνα της σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Π.Ο.Π. Μαγειρική, με μακριά μαλλιά, σε καστανόξανθο χρώμα, με το πρόσωπο και το σώμα της να φαίνονται ανέγγιχτα από τον χρόνο. Η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε δηλώσεις για τη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς είναι σήμερα η "Μαριέττα" από τη σειρά Φίλα τον βάτραχό σου

«Έμεινα 8 χρόνια στο Παρίσι, γιατί δούλεψα και εκεί. Δεν ήταν ακριβώς έρωτας αυτό που με έκανε να επιστρέψω. Ήταν έρωτας με την Ελλάδα θα έλεγα», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων.

Και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα τυχερή. Έχω κάνει πολλές δουλειές για επιβίωση. Η Ελλάδα με αγκάλιασε και έπαιξα γρήγορα στην τηλεόραση. Ήταν ένας λόγος που έμεινα πιο εύκολα στην Ελλάδα. Ήταν πρώτα μια σειρά του Μαρκίδη και μετά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Και μετά ακολούθησαν και άλλες. Έκανα μια παύση που αγαπούσα και ήθελα να κάνω πράγματα που ήταν δικά μου. Στράφηκα στον κινηματογράφο. Τότε ειδικά ήταν τα μυαλά μου έτσι. Πλέον μου αρέσει και η τηλεόραση και είναι θέμα συνεργασιών. Πολύ μικρή, επειδή μου άρεσαν τα βιβλία, ήθελα να γίνω βιβλιοθηκάριος».