«Είμαι ανοιχτός στα πάντα, δε λέω όχι!» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μακρόπουλου για την απόκτηση δεύτερου παιδιού με τη Γιούλη Τάσσου

«Δεν λέω στον γιο μου για...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Μακρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη (29/11) με τον λαϊκό τραγουδιστή να απαντάει σε μία ερώτηση σχετικά με την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι ενήλικας και έχει πάρει τη ζωή του στα χέρια του (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις τους).

Με αφορμή λοιπόν τη συνέντευξη του Νίκου Μακρόπουλου στην εκπομπή Μπαμπά-δες και το σχόλιο του για την απόκτηση δεύτερου παιδιού με τη σύντροφό του, Γιούλη Τάσσου ο ίδιος ξεκαθάρισε με σαφήνεια τι εννοούσε.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μακρόπουλου για την απόκτηση δεύτερου παιδιού

«Δεν δήλωσα, ότι θα κάνω παιδί, απλά είπα σε μία ερώτηση ενός συναδέλφου σας, αν θα θέλω να κάνω άλλο ένα παιδί, είπα ότι είμαι ανοιχτός στα πάντα, δε λέω όχι. Δεν λέω στον γιο μου για εγγονάκι, δεν είμαι τέτοιος πατέρας, κλασσικός, όποτε θέλει, αν θέλει και εφόσον θέλει», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Οι δηλώσεις για τον γιο του

«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Ο γιος μου, ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας. Είμαι περήφανος για τον Τάσο. Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά; Είμαστε χρόνια με τη Γιούλη σε σχέση, θαυμάζω σε εκείνη το ήθος της. Είναι ένα άριστο παιδί. Νομίζω ότι είναι μία σύντροφος που νομίζω πως «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί είναι συγκαταβατικός, έχει κατανόηση, είναι διακριτικός, είναι ευγενικός, έχει όλα τα καλά του κόσμου», είχε πει ο Νίκος Μακρόπουλος στο Happy Day.