Υπέρκομψη στους δρόμους του Λονδίνου η Τατιάνα Στεφανίδου - Εντυπωσίασε με το λευκό μακρύ παλτό της

Ο λόγος που έκανε το ταξίδι ''αστραπή''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν από λίγες ημέρες έκαναν ένα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο με σκοπό να δουν τα παιδιά τους, που μένουν εκεί με σκοπό να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους).

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της παρουσιάστριας είδαμε μοναδικές φωτογραφίες από το χειμωνιάτικο Λονδίνο και φυσικά τα κομψά σύνολα, που επέλεξε να φορέσει η Τατιάνα Στεφανίδου στις βόλτες της.

Μέσα από μία νέα ανάρτησή της την Τετάρτη 29/11 είδαμε τον τρόπο, που συνδύασε η παρουσιάστρια το μακρύ λευκό παλτό της - για τις κρύες ημέρες, που ακολουθούν - με αντίστοιχα ανοιχτόχρωμες μπαλαρίνες και τζιν.

Η νέα εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου από το Λονδίνο

«Σε 26 μέρες έχουμε Χριστούγεννα», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Φωτογραφίες από την χλιδάτη μονοκατοικία που μένει με τον Ευαγγελάτο

Η Τατιάνα Στεφανίδου - δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της - και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρμπεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος