Δάκρυσε με το που τους είδε - Η εντυπωσιακή έκπληξη στη Χριστίνα Βραχάλη λίγο πριν γεννήσει (Βίντεο)

«Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Βραχάλη διανύει μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με την αθλητικογράφο να παίρνει την απόφαση να γίνει μητέρα μετά το χωρισμό από το σύντροφό της (δείτε εδώ).

Πριν από περίπου ένα μήνα η ίδια αποχαιρέτησε το κοινό της, καθώς ετοιμάζεται για τη γέννηση του παιδιού της. Την Τετάρτη (29/11), ωστόσο η Χριστίνα Βραχάλη είχε τη χαρά να δέχεται μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη από τους φίλους της.

Επειδή λοιπόν, η συγκεκριμένη ημέρα (29/11) έχει σημαδευτεί για την Βραχάλη από την απώλεια του σκυλιού της, η παρέα της αποφάσισε να την αιφνιδιάσει ευχάριστα με μία έκπληξη στο σπίτι της, λίγο πριν αποκτήσει και το μωράκι της.

Φωτογραφίες από την έκπληξη στην εγκυμονούσα, Χριστίνα Βραχάλη

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο "πλούσιος" άνθρωπος στον κόσμο.

Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έχασα τον chili.
Κάνατε αυτή την ημέρα για μένα πιο φωτεινή)», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.


To βιογραφικό της

«Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου.

Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.»