«Τρώω σαν την φώκια! Ο σύντροφος μου μακάρι να...» - Η δήλωση της Κατερίνας Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή

Τι είπε για την εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τρώω σαν την φώκια! Ο σύντροφος μου μακάρι να...» - Η δήλωση της Κατερίνας Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή

Την Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA σε έξοδο της το βράδυ της Τετάρτης 29/11 και δεν γινόταν να μην κάνει δηλώσεις στη δημοσιογράφο. Η παρουσιάστρια του OPEN, μίλησε τόσο για την εκπομπή της, Οδός Ζαρίφη 2, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με πολύ γνωστό σεφ, ο οποίος ωστόσο θέλει να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - δείτε εδώ ποιος είναι.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Μαγειρεύω τα πάντα. Μαγειρεύω ασιατική κουζίνα γιατί τρώω σαν την φώκια. Ο σύντροφος μακάρι να ήταν Ιάπωνας, ο σύντροφος ψήνει. Στο κομμάτι προβατίνα καλυπτόμαστε», ανέφερε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Ενώ σε επόμενη ερώτηση μίλησε για την ελληνική τηλεόραση και τα νούμερα τηλεθέασης των φετινών εκπομπών. «Η ελληνική τηλεόραση είναι καρδιογράφημα, εκτός από την Τσιμτσιλή που είναι ταβάνια (δείτε εδώ τα νούμερα της). Μια ημέρα γελάς μια ημέρα δεν πολύ γελάς. Μέχρι στιγμής ο κόσμος μας βλέπει. Δεν ξέρω αν ο κόσμος ενδιαφέρεται για τις κόντρες της τηλεόρασης. Γιατί να μην το πάμε πιο χαρούμενα ρε παιδιά το πράγμα; Ας το δοκιμάσουμε έτσι το έργο», είπε.

«Δεν πιστεύω στο political correct, πιστεύω στο ευγένεια correct και να μην βαφτίζουμε την αγένεια σάτιρα», ανέφερε έπειτα από σχετική ερώτηση.

Η απάντηση της Τσιμτσιλή

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχαριστήσει την Κατερίνα Ζαρίφη για τα λόγια της προς τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

«Θέλω να την ευχαριστήσω γι ` αυτό που είπε για την εκπομπή μας», είπε μεταξύ άλλων.