«Ένα μεγάλο κρεβάτι όλη η Αθήνα» - Η αμήχανη αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τη νέα σχέση του πρώην της Θοδωρή Κωνσταντόπουλου

Είναι η μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένα μεγάλο κρεβάτι όλη η Αθήνα» - Η αμήχανη αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τη νέα σχέση του πρώην της Θοδωρή Κωνσταντόπουλου

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Κάτια Ταραμπάνκο για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της σχετικά με την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τα τελευταία νέα για τον πρώην σύντροφό της. Το μοντέλο υπήρξε σε σχέση με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο στο παρελθόν - δείτε εδώ τον λόγο που χώρισαν - αλλά πλέον ο ίδιος έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα, η οποία δεν είναι καθόλου τυχαία.

Πρόκειται για την πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα, με την οποία ο ίδιος έχει αποκτήσει και μία κόρη (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους). Μόλις, λοιπόν, η Κάτια Ταραμπάνκο ενημερώθηκε γι' αυτό, αντέδρασε με τον πιο αμήχανο τρόπο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει πολλά.

Η αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τη νέα σχέση του πρώην της

«Είμαι σε μια φάση που κάνω μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Φεβρουαρίου και το όνομα της παράσταση είναι "Η με εμένα ή με καμία". Όταν έμαθα ότι θα παίξω εκεί που κόπηκαν τα πόδια», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε σειρά. Υπάρχουν στα σκαριά κάποιες συζητήσεις για ταινία. Αν υπάρξει πρόταση για εκπομπή μόδας ή ταξιδιωτική με μεγάλη χαρά θα το συζητούσα».

Σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια έχω γαλουχηθεί πάρα πολύ καλά στις κακές κριτικές, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να τις ακούμε και να τις φιλτράρουμε. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Πάντα προτεραιότητά μου είναι τα επαγγελματικά μου, όχι τα προσωπικά μου» και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, δήλωσε: «Μπράβο! Ένα μεγάλο κρεβάτι όλη η Αθήνα».