«Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή άλλα...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για τους ΑΜΑΝ

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή άλλα...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για τους ΑΜΑΝ

Για την σχέση του με την Ηρώ Λούπη, αλλά και για την εκπομπή ΑΜΑΝ, μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 30/11. Ο ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε στο περιστατικό κακοποίησης σε χώρο εργασίας στο οποίο ήταν μάρτυρας και κατέθεσε στο δικαστήριο.

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για τους ΑΜΑΝ

«Στη σχέση μου με την Ηρώ Λούπη είμαι όπως με βλέπετε, δεν αλλάζω πίσω από τις κάμερες, είμαι πάντα κάπως έτσι. Στη σχέση μας δεν μιλάω πολύ, δείχνω τα συναισθήματά μου, δεν τα εκφράζω. Με έπιανε πολύ μεγάλο άγχος οπότε με φανταζόμουν "μπαμπά" γιατί θεωρώ τα παιδιά μια ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη. Με τρομάζει κυρίως για το που ζούμε», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή ΑΜΑΝ, άλλα ήταν πολλά τα 11 χρόνια. Οι ΑΜΑΝ έκαναν τον κύκλο τους και όλοι πήγαμε παρακάτω. Με το πρόγραμμα που ακολουθώ δεν προλαβαίνω να δω τους Ράδιο Αρβύλα, θα δω αν τύχει αποσπάσματα στο διαδίκτυο. Στη σάρτιρα τα όρια τα βάζει ο καλλιτέχνης» ανέφερε σχετικά με τις δύο εκπομπές.

Όλα όσα είπε για το metoo

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, δεν διστάζει να μιλάει για το metoo ενώ για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης είχε αποκαλύψει στην εκποπή Καλοκαίρι yes: «Δεν συνέβη κάτι σε εμένα. Ήμουν μάρτυρας, αλλά κι αυτό πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, έγινε ότι ήταν να γίνει. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα πολύ χοντρά που γίνονται. Όχι ότι δεν ήταν σοβαρό, γιατί χέρι να σηκώσεις σε έναν συνάνθρωπο, δεν νομίζω ότι έχει κανένας το δικαίωμα, ούτε να περνάει από το μυαλό του...Ο χώρος μας βόλευε λίγο παραπάνω στο να προβληθεί το όλο θέμα. Είναι τεράστιο και σε όλους τους χώρους. Και στην τηλεόραση θα σας έρθει, μη στεναχωριέστε» (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Σήμερα λοιπόν ανέφερε: «Το metoo ήταν ένα βηματάκι, έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Στο θέατρο "Χυτήριο" συνέβη ένα περιστατικό που ήμουν παρών, ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, κατέθεσα στο δικαστήριο αυτό που άκουσα και αυτό που είδα»

Δείτε εδώ το βίντεο: