«Είχε επιπλοκές και επειδή ζαλιζόταν φοβηθήκαμε...» - Συναισθηματικά φορτισμένη η Άννα Φλωρινιώτη για την κατάσταση της υγείας του αδερφού της, Νίκου

Πότε θα πάρει εξιτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχε επιπλοκές και επειδή ζαλιζόταν φοβηθήκαμε...» - Συναισθηματικά φορτισμένη η Άννα Φλωρινιώτη για την κατάσταση της υγείας του αδερφού της, Νίκου

Η Άννα Φλωρινιώτη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης το πρωί της Πέμπτης 30/11 στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού. Μίλησε για τον τρόπο που έχει βρει για να ξεχνιέται μετά την απώλεια του πατέρα της, Γιάννη, και να ηρεμεί τις σκέψεις της, ενώ απάντησε και την σχέση που είχε με εκείνον όσο ζούσε (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο τάφος του).

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στην κατάσταση της υγείας του αδερφού της, Νίκου, που παλεύει εδώ και αρκετό καιρό με τον καρκίνο, ο οποίος μεταφέρθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο νοσοκομείο. Εξήγησε τι είπαν οι γιατροί και τι γνωρίζει για το εξιτήριό του.

Η εξομολόγηση της Άννας Φλωρινιώτη για την κατάσταση της υγείας του αδερφού της

«Γενικά περνάω διάφορα και η δουλειά μου είναι ένας από τους τρόπους που έχω για ψυχοθεραπεία, για να χαλαρώνω», είπε αρχικά.

Έπειτα, δήλωσε για τον αγαπημένο της μπαμπά γεμάτη συγκίνηση: «Θεωρώ ότι ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πατέρα μου. Ήταν το είδωλό μου, πρότυπό μου. Δεν βρίσκω άλλα λόγια να πω... Γενικά τον μπαμπά μου, από μικρό παιδάκι, τον θαύμαζα, τον χάζευα. Ακόμα και τώρα τελευταία θεωρούσα ότι είναι ο πιο όμορφος, ο πιο καλός πατέρας, ο πιο καλός άνθρωπος και ήταν! Κι εγώ και ο μπαμπάς μου, από όλη την οικογένεια, ήμασταν οι μόνοι που δεν ήμασταν τόσο εκδηλωτικοί στην αγάπη μας. Ο Νικολάκης είναι ο πιο χαδιάρης της οικογένειας».

Όσον αφορά στον αδερφό της, συνέχισε: «Όταν γεννήθηκε ο Νίκος, επειδή έχουμε και λίγα χρόνια διαφορά... πολλά, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον διάβαζα, εγώ τον πήγαινα σχολείο, εγώ τον πήγαινα στις κούνιες. Όλη μέρα ήταν η Αννούλα βόλτα με τον αδερφό της σε ένα καρότσι. Οι πρώτες μου διακοπές ήταν με τον αδερφό μου. Και ήταν ευχαρίστηση να είμαι δίπλα του».

Και κατέληξε για τη νοσηλεία του ξανά φορτισμένη συναισθηματικά: «Πριν έρθω εδώ ήμουν στο νοσοκομείο, στον αδερφό μου. Μετά θα ξαναπάω. Είμαστε σιαμαία εμείς. Έκανε μια εξέταση που τον πείραξε. Είχε επιπλοκές, παρενέργειες και φοβηθήκαμε να τον έχουμε σπίτι, επειδή ζαλιζόταν και έκανε εμετούς και τον πήγαμε προληπτικά για να γίνει καλά, γιατί αγχωθήκαμε. Δόξασι ο Θεός είναι καλά. Μετά από αυτά που έχω περάσει, όμως, έχω φοβηθεί να λέω ότι είμαι καλά. Δεν μας έχουν ενημερώσει οι γιατροί πότε θα βγει από το νοσοκομείο, αλλά του είπα όσο νιώθει ασφάλεια να μείνει. Η μαμά είναι πάντα από πάνω του (δείτε εδώ τις δικές της δηλώσεις)».