«Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα...» - Η αυστηρή προειδοποίηση του Βαγγελη Περρή στην Κατερίνα Καινούργιου

«Θα πρέπει να το αποδείξει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα...» - Η αυστηρή προειδοποίηση του Βαγγελη Περρή στην Κατερίνα Καινούργιου

Αυστηρή προειδοποίηση έστειλε ο Βαγγέλης Περρής στην Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης 30/11, μέσα από Το Πρωινό, για τις χθεσινές (29/11) δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικα με κάποιο χυδαίο σχόλιο που είχε δεχτεί στο παρελθόν από τον δημοσιογράφο.

Με αφορμή λοιπόν, την κόντρα ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, η παρουσιάστρια ανέφερε μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα: Είναι πολύ άκομψο γυναίκες να σχολιάζουν άλλες γυναίκες. Και άντρες. Εμένα μου έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής. Θα μου πεις τώρα τι ασχολείσαι με τον Περρή ρε Κατερίνα...» (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Αυστηρή προειδοποίηση του Βαγγελη Περρή στην Κατερίνα Καινούργιου

Ωστόσο ο Βαγγέλης Περρής, μίλησε πρώτα αποκλειστικά στο youweekly για το συγκεκριμένο θέμα: «Εάν δεν αποδείξει αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου θα υποστεί τις νομικές συνέπειες» (δείτε εδώ τις δηλώσεις).

«Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, μου είπαν, υπονοήθηκε, μου είπανε. Να πει το χυδαίο σχόλιο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές» πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να φέρει τη χυδαία, με τον χυδαίο τρόπο σχολιασμό στην εμφάνισή της. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο: