«Να μπουν και να δουν οι άνθρωποι...» - Η νέα απάντηση της Συνατσάκη στην Κουτσελίνη για τα σχόλια περί πλαστικών

Συνεχίζεται η κόντρα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την κατηγορία της, πως η επιχειρηματίας είχε βρίσει πριν 8 χρόνια την κόρη της, δημόσια στην τηλεόραση - δείτε το βίντεο και τις δηλώσεις της.

Η ίδια η Μαίρη απάντησε στην παρουσιάστρια, δηλώνοντας πως σήμερα η τότε συμπεριφορά που αντιμετώπισε το περιστατικό δεν της άρεσε, ωστόσο ουδέποτε έβρισε το παιδί της (δείτε την απάντηση).

Η Ζήνα Κουτσελίνη ωστόσο, έκανε μια νέα κατηγορία απέναντι της, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο η Μαίρη την κορόιδευε με τους συνεργάτες της για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στην Ζήνα Κουτσελίνη

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, πως «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να μπουν και να δουν οι άνθρωποι τα αποσπάσματα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους».

Η απάντηση του αρχισυντάκτη της τότε εκπομπής, Βαγγέλη Περρή

Το πρωί της Τρίτης 28/11, με αφορμή του σούσουρο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα αυτό, ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος είχε την επιμέλεια εκείνης της εκπομπής, μέσα από Το Πρωινό, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συνέβη, αφού όπως είπε ήταν παρών.

«Εγώ ήμουν εκείνη την εποχή εμπλεκόμενος. Είχα τη επιμέλεια της εκπομπής και ήμουν εκεί παρών. Νομίζω ότι όπλο το πράγμα είναι λάθος. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν ήταν καθισμένη στο σαλόνι και σχολίαζε όλους τους άλλους όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε τον εαυτό της και δεν είπε ότι δεν ήταν αυθόρμητη είπε ότι δεν ήταν ο εαυτός της γιατί εκείνη την εποχή δεν ήξερες ποιος είναι ο εαυτός της. Είναι μια εξομολόγηση που αφορά εκείνη» είπε αρχικά.

«Σχετικά με το επίμαχο στιγμιότυπο, η κυρία Κουτσελίνη περιγράφει ένα άλλο πράγμα από αυτό που συνέβη. Αυτό που περιγράφει είναι ότι έβρισε την κόρη της, η Μαίρη Συνατσάκη. Απ' ότι ακούσαμε και αυτό είναι δεν υπάρχει καμία βρισιά προς την κόρη της» πρόσθεσε.

«Η κυρία Συνατσάκη, όταν έκανε το ατυχές λογοπαίγνιο όπου είπε πως θα είναι ο τίτλος μίας εκπομπής, ήταν ένα ψιλό παιχνίδι. Ήταν ατυχέστατο. Ήταν ένα ατυχές λογοπαίγνιο, και η Συνατσάκη εξέφρασε την αντίθεση της. Δεν έβρισε κανέναν. Η αφορμή ήταν η Συνατσάκη και το podcast, και έγινε μια συζήτηση. Είπε πράγματα αποδίδοντας της μια στάση που ποτέ δεν είχε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο: