Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεμπροστιάζει ξανά την Μαίρη Συνατσάκη - Το βίντεο που δημοσίευσε με σχόλια για τις πλαστικές της

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεμπροστιάζει ξανά την Μαίρη Συνατσάκη - Το βίντεο που δημοσίευσε με σχόλια για τις πλαστικές της

Μια νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και την Μαίρη Συνατσάκη. Όλα ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης 28/11 όταν σε δηλώσεις της παρουσιάστριας που προβλήθηκαν στο Happy Day αποκάλυψε πως η επιχειρηματίας έχει βρίσει την κόρη της.

«Δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου...» - είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της και το απόσπασμα της τότε εκπομπής.

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε την εδώ) δεν άργησε να έρθει, ενώ λίγο αργότερα έκανε την πρώτη της δήλωση και η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως ουδέποτε έβρισε το παιδί της και πάλι καλά που υπάρχει το βίντεο που το αποδεικνύει.

Προφανώς και η αποκάλυψη αυτή, έγινε θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με ορισμένους να "καταδικάζουν" την πρώην παρουσιάστρια και άλλους να αναφέρουν πως πρόκειται για κάτι πολύ παλιό και όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ένα λάθος, αφού δεν γίνεται από την αρχή της καριέρας μας να είμαστε αλάνθαστοι.

Η ανάρτηση της Κουτσελίνη κατά της Συνατσάκη

Λίγο μετά το γεγονός αυτό, η Ζήνα Κουτσελίνη ξεμπρόστιασε ξανά την Μαίρη Συνατσάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από άλλο απόσπασμα της τότε εκπομπής που παρουσίαζε, στην οποία είχε σχολιάσει τις πλαστικές που είχε κάνει,

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok σχετικά και γράφει:

«Συνατσάκη μίλα για τις πλαστικές μου! Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά... Γελάω με τις πλαστικές όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα».