«Καλά τώρα την άποψή μας για το τι είναι ρατσιστικό να προσέχουμε λίγο πως τη λέμε...» - "Κόλαφος" ο Δημήτρης Παπανώτας κατά της Πέγκυς Ζήνα

«Προσπέρασέ το...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, πραγματοποίησε βραδινή δημόσια εμφάνιση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι δηλώσεις της, παρουσιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

«Δε μου έχει πει ποτέ επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, που εμφανίζομαι, να ντύνομαι πιο προκλητικά. Δεν το έχω ζήσει. Δόξα τω Θεώ από αυτά με έχει γλιτώσει ο άνδρας μου, γιατί είμαστε 27 χρόνια μαζί, οπότε δεν έχω ακούσει τέτοιες ανοησίες.

Έχω εντοπίσει την υπερβολή σε αρκετές συναδέλφους μου. Φυσικά, ο κάθε ένας καλλιτέχνης έχει το δικαίωμα να ντύνεται, όπως εκείνος εκφράζεται, και εφόσον το υποστηρίζει, είναι όλα καλά. Αλλά είναι κάποιες εμφανίσεις λίγο υπερβολικές. Θεωρώ, ότι τα σχόλια για το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή είναι λίγο ρατσιστικά (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια που έχει συγκεντρώσει η εμφάνιση της τραγουδίστριας). Έχουν ξεπεραστεί τα ζητήματα ηλικίας, και εκείνη είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, και μπορεί να ντύνεται, όπως θέλει. Θα μπορούσε να συνεργαστώ μαζί της. Έχουμε μια χαρά σχέση με τη Δέσποινα», σημείωσε η γνωστή καλλιτέχνιδα της μουσικής σκηνής.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, έκανε μερικά σχόλια, όλο νόημα και εξαπέλυσε μερικές κατηγορίες εναντίον της.

Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας εναντίον της Πέγκυς Ζήνα

«Καλά τώρα την άποψή μας για το τι είναι ρατσιστικό να προσέχουμε λίγο πως τη λέμε, γιατί μετά ανεβαίνουμε σε κάτι σκηνές που... το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές. Ελπίζω να καταλαβαίνει η Πέγκυ Ζήνα. Πάντως η Έλενα Παπαρίζου κατάλαβε σίγουρα. Γιατί με είχαν ρωτήσει "θα πάει η Παπαρίζου;", λέω, δεν πιστεύω να πάει η Παπαρίζου εκεί... και δεν πήγε», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Δεν το κατάλαβα, αλλά ο Δημήτρης, για να το λέει, κάτι ξέρει. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, γιατί πιστεύω, ότι θα το μετανιώσω που σε ρώτησα περισσότερα και θα ανοίξει καβγάς. Καλύτερα να μη ρωτήσω», απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάτι που έβλεπα χθες της κυρίας Ζήνα... Κατάλαβε εκείνη. Εσύ, γιατί να το μετανιώσεις; Εδώ δεν το μετανιώνουν αυτοί», συνέχισε ο συνεργάτης της στον ίδιο τόνο.