«Αν δεν λένε έτσι είναι πιο χ@ζοί απο ότι θεωρώ ότι ήδη είναι....» - "Καταπέλτης" ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

«Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον Γαβαλά μπορεί να μιλάνε ώρες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αν δεν λένε έτσι είναι πιο χ@ζοί απο ότι θεωρώ ότι ήδη είναι....» -

Για τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks μίλησε το πρωί της Πέμπτης 30/11, ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε τόσο την κριτική επιτροπή του show μόδας όσο και το ίδιο το παιχνίδι. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη αλλά και τη πρόταση που δέχτηκε για το Survivor (δείτε εδώ ποιον παίκτη παρακαλάει ο Ατζούν για το ριάλιτι).

"Καταπέλτης" ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks

«Μου έγινε πρόταση απο το Survivor με πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, δεν δέχτηκα. Να πάω από την άλλη μεριά, να πάρω αυτά τα λεφτά που μου προτείνουν για μια βδομάδα, νομίζω ότι μόνο και μόνο το jet lag δεν μου αξίζει. Για αυτό και αρνήθηκα.».

«Στο My style rocks φέτος δεν με είδατε γιατί πίστευαν ότι θα με πείσουν να κάνω ένα guest. Έτσι θεωρώ ότι λένε, και αν δεν λένε έτσι είναι πιο χαζοί απο ότι θεωρώ ότι ήδη είναι. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον Γαβαλά μπορεί να μιλάνε ώρες και να βγάζουν αποτελέσματα. Δεν μου έγινε πρόταση. Έγινε εμμέσως όχι άμεσα.» ανέφερε αρχικά

«Η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή λέει κάτι αρλούμπες, κάνει κάτι κινήσεις από τα νεύρα της, γιατί έχει δεκάωρα γυρίμαστα. Τελικά δυστυχώς και αυτό το λίγο που πήγαινε να κάνει σαν αικον, το έχει χάσει εντελώς» (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμά της για το τηλεοπτικό της μέλλον).

«Η Κατερίνα Καραβάτου σε ένα πάνελ είναι φανταστική. Δεν της πάει αυτή η θέση στο My style rocks, θέλει μια "φλούφλα" λιγάκι γυναίκα. Αυτά που της βάζουν να φορέσει τους ταφτάδες, με κάνουν και γελάω πιο πολύ ακόμη. Γιατί ξέρω ότι δεν της αρμόζει και αυτή η έρμη τα βάζει για να είναι πιο μοντέρνα.»

«Ο Δημήτρης Σκουλός νομίζει ότι είναι στο δικαστήριο. Αν δεν ακούς τι λέει νομίζεις ότι καταδικάζει. Ενώ στη δουλειά του είναι ένας φοβερός φωτογράφος μου έχει αλλοιώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια που τον γνωρίζω σαν τάδε. Στον Στέλιο Κουδουνάρη είπα "δεν γίνεται να κάθεσαι εκεί με άτομα που συνέχεια τους βάζεις ένα;", άρα δεν υπάρχει υλικό. Είναι μόδα αυτά τα πράγματα; Όχι, και τα καταδικάζω με πολύ ωραίο τρόπο» πρόσθεσε.

«Ο Νίκος Βέρτης μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει έναν υπέροχο χώρο που φτιάχνει και να είμαι ο art director. Για εμένα αυτό το πράγμα είναι μεγαλύτερο από 15 My Style Rocks».

Δείτε εδώ το βίντεο: