«Το πρωί με παίρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που κάνει σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο...» - Οι αναπάντεχες ευχές που έλαβε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την γιορτή του

«Με έβγαλε skype και με χαιρετάει ένα ολόκληρο μαγαζί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτικος είναι χρόνια στην τηλεόραση και φυσικά αποτελεί ένα αγαπημένο πρόσωπο για πολλούς Έλληνες celebrities. Σήμερα λοιπόν (30/11) που έχει την ονομαστική του εορτή, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι τους ευχήθηκαν, με όχι και τόσο συνηθισμένος τρόπους. Ο παρουσιαστής, περιέγραψε στην εκπομπή Super Κατερίνα, πως του είπαν τα χρόνια πολλά, η Σοφία Βόσσου, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου με το που μπήκε στο πλατό, αντί να κάτσει στη θέση της όπως συνήθως και να καλημερίσει τους τηλεθεατές, έτρεξε στο πλευρό του συνεργάτη της για να του πει "χρόνια πολλά" και να τον φιλήσει.

Παράλληλα του αφιέρωσε το τραγούδι "Φιλαράκι". «Στο αφιερώνω» του είπε, με τον παρουσιαστή να απαντάει «Άμα θα μ’ έχανες τυχερή θα ήσουν! Θα ήμουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο! Έβαλα τα καλά μου για τον Αντρέα», δήλωσε η παρουσιάστρια όλο χαρά (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι αναπάντεχες ευχές που έλαβε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την ονομαστική του εορτή

«Η γιορτή μου ήρθε να μιλάω εγώ με τον Ψινάκη. Πέρασα ένα καταπληκτικό βράδυ γιατί μπορεί να λέγαμε για το Γηροκομείο και λέγαμε και για όλα τα άλλα, μια ολόκληρη άλλου τύπου εκπομπή» (δείτε εδώ τις "καυτές" αποκαλύψεις του στο "Γηροκομείο")

«Πέφτω να κοιμηθώ και μου τηλεφωνεί η Σοφία Βόσσου που τραγούδαγε σε ένα μαγαζί. Με έβγαλε skype και με χαιρετάει ένα ολόκληρο μαγαζί. Ξεκίνησε με το Κουτσουράκι και ερχόταν φάτσες και μου έλεγαν χρόνια πολλά. Άνοιγα την τηλεόραση για να πέφτει φως και να με βλέπουν.»

«Το πρωί ξυπνάω και με παίρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που κάνει σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο και τον Γιώργο Λιανό. Να μιλάω με τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό το αγόρι τι άκουσε!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο: