«Του ζήτησα μια χάρη... Τι είμαι; Ένας μ@@@κας γλείφτης;» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "έσπασε" τη σιωπή του για το Νίκο Κοκλώνη

Τα σχόλια για το Fame Story και το Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Του ζήτησα μια χάρη... Τι είμαι; Ένας μ@@@κας γλείφτης;» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη στο Youtube, Γηροκομείο, βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα "ανοιχτά". Τις εντυπώσεις, ωστόσο, έκλεψε με την οικειότητα που έχει με τον διάσημο μάνατζερ - φανταστείτε πως του είπε "φταίω εγώ που δεν σε γάμ@σα μικρό" - αλλά και με όσα αποκάλυψε για την εκπομπή στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, Super Κατερίνα, όπως επίσης και για το Fame Story.

Απάντησε συγκεκριμένα για την αυστηρή και ωμή κριτική που ασκεί γενικότερα, για την σχέση του με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και όσα θα άλλαζε στο reality μουσικής, το οποίο δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και θα τελειώσει λίαν συντόμως (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί ο τελικός).

Άκρως αποκαλυπτικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πάρα πολύ γλυκός, πανέξυπνος, έχει σχέδια. Με φώναξε, μου κατέθεσε τον σεβασμό του και μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί, χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Του είπα ότι χαίρομαι πάρα πολύ και του ζήτησα μία χάρη "Θα σου πω τη γνώμη μου, πέτα τη, κράτα τη, κράτα τα μισά, κράτα ό,τι θες. Μη με αναγκάσεις με τον τρόπο σου να πρέπει να σε γλείψω. Έχεις πάρα πολλούς που σε γλείφουν, δεν χρειάζεται να προσθέσεις ακόμη έναν". Όταν κάνω μία κριτική με αγάπη, με τρυφερότητα και με ρωτάνε τη γνώμη μου, τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ@@@κας γλείφτης; Δεν υπάρχουν τόσοι; Πρέπει να προστεθώ κι εγώ; Αυτό το κέρδος θα έχει από μένα ή να με χρησιμοποιήσει; Και ας φάω και τα μούτρα μου», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια επισήμανε για τον ίδιο και για το Fame Story: «Το reality είναι reality. Αυτοί κάνουν ή απόσβεση reality ή ηθικολογία… του τα είπα αναλυτικά πριν και στις πρώτες εκπομπές. Και ξέρω ότι όλο το σύστημα λέει "δεν έπρεπε να το κάνει ο Ανδρέας". Να μην έχω άποψη; Δεν έκανα και το σχολαστικό σχόλιο, το στρογγύλεψα για το Νίκο. Βγήκε και είπε "ο Ανδρέας μου κρατάει κακία". Εγώ κρατάω κακία; Εγώ που αγαπάω τη δουλειά μου και το Νίκο, θα πω τη γνώμη μου. Η γνώμη μου δεν με καθιστά πολέμιο, είναι το βασικό εργαλείο ώστε να διορθωθούν πράγματα. Αντ’ αυτού υφίσταμαι άλλου τύπου αντιδράσεις».

«Ο Νίκος είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Θα του έλεγα να μην κάνει reality, γιατί αυτό που κάνει εκείνος είναι ηθικοπλαστικού χαρακτήρα. Θα άλλαζα τη μισή επιτροπή και θα έβαζα ανθρώπους με άποψη. Τον Θεοφάνους θα τον έβαζα στην επιτροπή, ρίχνει φαρμάκι, δεν τον νοιάζει τίποτα. Τον Μουρατίδη... Διευθυντής της σχολής θα έμπαινα εγώ, για τις συνεντεύξεις. Η Ηρώ σχεδόν τους μιλάει στον πληθυντικό, τι να εξομολογηθούν στην Ηρώ; Είναι λάθος», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο Super Κατερίνα, σημείωσε: «Στην Καινούργιου το ότι ένας λέει άποψη και είναι και εμπεριστατωμένη που ανακαλύπτει το κουκούτσι και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό πάω να πω με διακόπτουν, φταίω εγώ;».