Star: Αυλαία για Φάρμα και Fame Story - Ανακοινώθηκαν οι τελικοί για τα δύο ριάλιτι

Πότε θα δούμε τα τελευταία επεισόδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Το Star φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Οι εξελίξεις με το Fame Story και τη Φάρμα στο Star

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο reality έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.

Οι όλο νόημα ατάκα της Μελέτη για τον Κουτσόπουλο στη Φάρμα

Την Τετάρτη (22/11) ο Hλίας Μαμαλάκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ) και σχολιάζοντας μάλιστα μεταξύ άλλων τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Εν ολίγοις ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στην επιλογή του Κουτσόπουλου να παρουσιάσει τη Φάρμα, μιας και δεν ήταν κάτι σχετικό με μαγειρική και το πρώτο του επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης δε σχολίασε αρνητικά τον Κουτσόπουλο.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη παρέθεσε και τη δική της γνώμη στην εκπομπή σχετικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τονίζοντας, πως είναι αξιοπρεπής στο εγχείρημά του να παρουσιάσει ένα reality show.

«Το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή'' να το πεις σε κάποιον, ο οποίος δεν θα πάει να κάνει κάτι τόσο… Θέλω να πω, ότι εδώ πέρα ήταν μία καλή αρπαχτή, θα μπορούσε να πει κανείς ή μία καλή ευκαιρία να βγάλει κάποια πιο εύκολα χρήματα. Σαφώς και δεν έκανε κάτι κακό και για εμένα είναι το μοναδικό κριτήριο και το μοναδικό επιχείρημα, το οποίο δέχομαι ότι ο άλλος κάνει κάτι για τα χρήματα. Από εκεί και έπειτα, ότι δε θέλει να κάνει τηλεόραση, δεν θέλει, δεν του έκατσε η επιτυχία ή αποτυχία...», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη - Κουτσόπουλος - Μαμαλάκης