«Έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου» - Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης με το πρόβλημα υγείας του

«Ξαφνικά είδα την γυναίκα μου και την κόρη μου να μπαίνουν στην εντατική.... νόμιζα πως ήμουν ολομόναχος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου» - Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης με το πρόβλημα υγείας του

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης σήμερα Τετάρτη 22/1. Ο αγαπημένος σεφ που πλέον έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του (δείτε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο), ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη σύζυγό του η οποία έχει φύγει από την ζωή.

Η συνέντευξη του Ηλία Μαμαλάκη

«Σε λίγες ημέρες κλείνω έναν χρόνο ταλαιπωρίας. Ήταν μια χρονιά παράξενη, μπήκα 3 φορές στο νοσοκομείο και έκανα κατ οίκον νοσηλεία. Τώρα ξεμπέρδεψα. Φοβήθηκα πολύ. Έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου. Στην Κύπρο με κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην εντατικοί. Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Ήταν ένα κλωστηρίδιο. Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησαν να δουλεύουν τα νεφρά μου. Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές το πως με αντιμετώπισαν. Ξαφνικά είδα την γυναίκα μου και την κόρη μου να μπαίνουν στην εντατική και ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έζησα στη ζωή μου γιατί νόμιζα πως ήμουν ολομόναχος», εξομολογήθηκε αρχικά στο δημοσιογράφο της εκπομπής του MEGA.

«Αυτό το οποίο με ευχαριστεί πολύ είναι να δέχομαι την αγάπη από τα εγγόνια μου και να τους δίνουν και εγώ τη δική μου. Όταν ο μεγάλος μου εγγονός λέει ο παππούς μου μαγειρεύει καλύτερα από την μαμά μου εγώ πετάω από ευτυχία», συμπλήρωσε για την οικογένεια του.

Σχετικά για την σύζυγό του και τη γνωριμία τους, αποκάλυψε: «Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα στην σύζυγό μου ήταν χοιρινό με πατάτες. Τότε δούλευα στον ΑΝΤ1 και κάναμε μια έκθεση φωτογραφίας με φαγητά και την κάλεσα και ήρθε. Τώρα τα υπόλοιπα..

Επίσης, μίλησε και για την πρώτη του γυναίκα που έχει πεθάνει. «Η μακαρίτισσα η Στέλλα ήταν μαζί μου, μαζί με τα παιδικά μας φοιτητικά χρόνια, περίπου 38 χρόνια. Είναι πάντα μέσα μου. Αλλά δεν είναι ο τύπος μου που θα κλαίει για το υπόλοιπο της ζωής του. Τα χρήματα με βοήθησαν να βοηθήσω την Στέλλα όσο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας», είπε.

Όσον αφορά την "μάχη" που έδωσε με τα κιλά το, αποκάλυψε: «Έχασα 52 κιλά, ήμουν υπερ-υπέρβατος. Ζύγιζα 132 με ύψος 1,61. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου είμαστε στα πιο αδύνατα μου. Είμαι 66 κιλά» (δείτε πως κατάφερε να τα χάσει).