Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη - Η νέα φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης, με τους γιατρούς να κάνουν την διάγνωση τους και να λένε πως έχει γαστρορραγία. Ο μάγειρας που έχει περάσει από πάρα πολλές περιπέτειες με την υγεία του τα τελευταία χρόνια, έκανε γνωστό το γεγονός με μια ανάρτηση στα social media (δείτε την εδώ).

Σήμερα Πέμπτη 9/11 με νέα ανάρτηση στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η υγεία του πηγαίνει από το καλό προς το καλύτερο.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση
Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ καλυτερα
Κάνω εξετάσεις
Πειναω και δεν μου δίνουν να φαω
Με περιποιούνται όσο δεν πέρνει
Σύντομα στις επαλξεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Η περιγραφή για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα

Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης κρατάει τα θετικά και αφού έχει ξεπεράσει όλους τους κινδύνους προσπαθεί να ζει φυσιολογικά, αφού όπως εξήγησε έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια πρόσφατα, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου να σας πω με λεπτομέρεια. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται Κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω.

Πριν φύγω για την Κύπρο, έκανα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι, όταν το Κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την Κυριακή θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, «έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό». Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.