Στο νοσοκομείο ξανά ο Ηλίας Μαμαλάκης - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δείτε την ανάρτηση του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, εδώ και λίγες ώρες, ο Ηλίας Μαμαλάκης με γαστρορραγία. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο μάγειρας, το μεσημέρι της Τετάρτης με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε ότι το Νοέμβριο του 2022 είχε εισαχθεί στην εντατική ενώ το καλοκαίρι ο αγαπημένος μάγειρας είχε νοσηλευτεί ξανά (δείτε εδώ την ανάρτηση του), με αποτέλεσμα να προκαλούν μεγάλη ανησυχία οι συχνές επισκέψεις του στα νοσοκομεία.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη από το νοσοκομείο

«Ξανά λοιπον νοσοκομείο
Πάει ένας χρόνος
Τώρα γαστροραγεία
Έτσι να μην ξεχνιώμαστε
Όλα τα ραντεβού και τα ταξιδια άκυρα
Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο» έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Ξανά λοιπον νοσοκομείο Πάει ένας χρόνος Τώρα γαστροραγεία Έτσι να μην ξεχνιώμαστε Όλα τα ραντεβού και τα ταξιδια άκυρα Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Wednesday, November 8, 2023

Η σοκαριστική περιγραφή του Μαμαλάκη για την περιπέτεια της υγείας του

Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης κρατάει τα θετικά και αφού έχει ξεπεράσει όλους τους κινδύνους προσπαθεί να ζει φυσιολογικά, αφού όπως εξήγησε έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια πρόσφατα, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου να σας πω με λεπτομέρεια. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται Κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω.

Πριν φύγω για την Κύπρο, έκανα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι, όταν το Κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την Κυριακή θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, «έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό». Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.