Μίνιμαλ σε παστέλ αποχρώσεις: Βγαλμένο από περιοδικό το παιδικό δωμάτιο της κόρης του Πάνου Μουζουράκη

Πάρτε ιδέες!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη αφού μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, ήρθε στη ζωή και ο καρπός του έρωτας τους, η πρώτη τους κόρη (δείτε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννα).

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 27/5, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, στο νησί της Αίγινας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) ενώ μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι έφυγαν από την εκκλησία με ένα άσπρο, ανοιχτό αυτοκίνητο και στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλο γλέντι, που θα ακολουθούσε με τους φίλους του στο κτήμα, που είχαν κλείσει.

Η ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη με το δωμάτιο της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το δωμάτιο της μπέμπας. Το ζευγάρι επέλεξε παστέλ, γήινες, αποχρώσεις και υφές ξύλου. Η γούνινη πολυθρόνα αλλά και το χνουδωτό χαλί, αποδίδουν μια cozy αίσθηση στον χώρο. Φυσικά, υπάρχουν παντού παιχνίδια, μικρά και μεγάλα αρκουδάκια.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η αποκάλυψη του για το όνομα και το νονό της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Παρασκευή 6/10, και προχώρησε σε πολλές και ενδιαφέρουσες δηλώσεις με αφορμή το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Απάντησε, δηλαδή, στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με την Μαριλού Κόζαρη, ενώ δεν δίστασε να αφήσει μερικά στοιχεία για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά και στο μέρος όπου θα γίνει η βάφτισή της σε λίγο καιρό.

«Σήμερα είχαμε κάποια νέα, τα οποία μας απαγορεύουν να προχωρήσουμε τόσο σύντομα στην επόμενη φάση. Δεν λειτουργεί το...», είπε αρχικά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, με τα "μπιπ" να πέφτουν "βροχή".

«Η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη, γιατί η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο από την ονοματοδοσία. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί. Το πρόσωπο που μου έχει κάνει πρόταση να βαφτίσει το παιδί είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δε θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, αλλά θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα», δήλωσε έπειτα.